Accu voor golftrolley

Accu voor golftrolley 

Intercel accu groothandel heeft ruim 25 jaar ervaring als leverancier van VRLA en Lithium accu’s voor elektrische golfkarretjes en golf caddies. Het stop-en-go karakter van golftrolley’s vergt frequentie gebruik, wat betekent dat de accu’s vele malen ontladen en opgeladen worden. Wij bieden hier speciaal een reeks van Deep Cycle AGM accu’s voor aan, perfect voor situaties waar een golftrolley mee heeft te maken. Intercel levert al jarenlang cyclische AGM accu's voor golftrolleys en golfcaddies. Deze loodaccu's zijn speciaal ontwikkeld voor vele malen intensief ontladen en weer opladen (cyclisch gebruik).

Deze accu producten zijn geschikt voor golftrolleys

Klik voor meer informatie op de productgroep

Golftrolley heeft doorgaans speciale accu nodig

De actieradius van de golftrolley dient zo hoog mogelijk te zijn, tegelijkertijd moeten de accu's compact en makkelijk te monteren zijn. Een AGM accu moet langdurig energie kunnen leveren. Deze accu's zijn uitstekend bestand tegen diepontlading en kunnen zeer vaak worden herladen. Dit zijn vereisten voor deze toepassing. 

Golftrolley accu gemaakt voor intensief gebruik

De investering in de kwaliteit van uw accu's betekent een upgrade van uw golfcart en verzekert u van veel gebruiksgemak en plezier gedurende lange tijd. Investeren in een goede accu voor uw elektrische golfkar betekent investeren in kwaliteit. U upgrade uw golftrolley effectief met een kwalitatieve accu. Dankzij de hoge mate van betrouwbaarheid van de accu kunt u naar alle tevredenheid langdurig genieten van het gebruiksgemak van uw golftrolley. Kies voor een Lithium LiFePO4 accu en u vergroot de actieradius van uw golftrolley aanzienlijk.

Juiste accu voor uw golftrolley:

Hieronder kunt u keuze maken uit accu's van de volgende serie:

 

Lithium accu voor golftrolley

Een lithium accu voor uw golftrolley is vaak de oplossing om meer holes te kunnen rijden. Intercel levert diverse lithium accu's voor golftrolleys.

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: