Accu voor elektrische scooter

Accu elektrische scooter

Intercel levert al jarenlang VRLA en Lithium accu’s voor gebruik in elektrische scooters aan de recreatie markt. Belangrijk is de betrouwbaarheid en de langdurige levering van energie voor uw elektrische scooter. De AGM accu’s uit onze Cyclische AGM accu serie zijn van een kwaliteit die u veel gebruiksgemak, veiligheid, comfort en plezier gedurende een lange tijd oplevert. Deze accu's zijn uitstekend bestand tegen diepe ontladingen en kunnen vele malen intensief ontladen en geladen worden. Ook levert Intercel voor iedere accu een passende acculader voor uw elektrische scooter

Deze accu producten zijn geschikt voor elektrische scooters

Klik voor meer informatie op de productgroep

AGM accu voor elektrische scooter

Accu's voor elektrische scooters moeten goed en langdurig functioneren. De gebruikers zijn afhankelijk van een langdurige en goede werking van deze apparaten. Zonder een goede accu kan een elektrische scooter tijdens een rit stil komen te staan. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze AGM accu's. Intercel heeft een strenge kwaliteitscontrole op onze inkomende en uitgaande accu’s. Daarom kunt u erop vertrouwen dat deze u niet in de steek laten.

Kies de juiste AGM accu voor uw elektrische scooter

De volgende AGM accu series zijn speciaal geschikt voor elektrische scooters:

 


Lithium accu voor elektrische scooter

De lithium ijzer fosfaat accu biedt een één op één vervangings oplossing voor een loodaccu in een 12V toepassing. Door de uitmuntende extreem cyclische prestaties biedt deze accu een zeer lange levensduur. Daarnaast biedt lithium ijzer fosfaat een hogere energie dichtheid, waardoor de actieradius van uw 12V applicatie kan worden vergroot.

 

Gel accu elektrische scooter

Voor elektrische scooters is het ook mogelijk bij Intercel voor een Gel accu te kiezen. Wij leveren Cellpower Gel accu's speciaal geschikt voor cyclisch gebruik.

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: