Accu voor camper / caravan

Caravan / camper accu

In onze moderne levensstijl is er een groeiende behoefte aan elektronische producten om ons op reis te vergezellen. Op vakantie met een camper of caravan kunt u dan ook niet meer zonder een betrouwbare accu als backup, wanneer het stroomnet uitvalt. Een camper accu is van cruciaal belang voor het bedienen van de verlichting, de waterpomp en alle andere aanwezige apparatuur. Met een accu van Intercel kunt u vertrouwen op een comfortabele reis. Een betrouwbare accu voor uw camper of caravan helpt u voor een geslaagde vakantie.

Intercel levert lichtaccu's voor campers, caravans en caravanmovers. Een accu voor deze toepassingen wordt ook wel een recreatieaccu genoemd. Een AGM accu is speciaal ontworpen voor vele malen intensief ontladen en weer opladen (cyclisch gebruik). 

Deze accu producten zijn geschikt voor camper/caravan

Klik voor meer informatie op de productgroep

AGM accu voor camper / caravan

Intercel adviseert om te kiezen voor AGM accu’s (Absorbed Glass Mat), de beste keuze voor caravans en campers. Een AGM accu kan worden ontladen tot 50% of zelfs tot 20%, maar wij raden aan u accu niet dieper dan 50% te ontladen voor een lange levensduur. Als je een loodaccu regelmatig tot 20% diepontlaadt, kan dit schade veroorzaken. Wij bieden bieden speciale cyclische AGM accu’s voor campers en caravans.

Welke accu kies ik voor mijn camper / caravan 

Wat is een geschikte accu qua formaat voor mijn camper of caravan? Minimum 80Ah tot 100Ah accu’s zijn meestal aanbevolen, maar zorg altijd voor genoeg capaciteit om alle apparaten in uw camper langdurig te kunnen laten functioneren. Intercel biedt de CPX 80-12 als beste accu voor campers en caravans. Wanneer u meer capaciteit nodig heeft, kies dan een accu uit de Cellpower CPC serie, een accu range tot 250Ah.

AGM startaccu voor camper en caravan

Wij leveren geen standaard startaccu's voor campers en caravans. Wij hebben wel Optima Red Top startaccu's in ons assortiment. Deze accu's zijn alleen geschikt om te starten. Een accu serie die zowel geschikt is voor starten, als voor cyclisch gebruik(service accu), is de Optima Yellow Top serie. Daarnaast kunnen de Cellpower CPX en CPC serie ook uitstekend gebruikt worden als start en licht accu.

Gel accu camper

Voor campers levert Intercel Gel accu's van Cellpower. Accu's uit de CPG serie zijn speciaal geschikt is voor cyclisch gebruik.

Accu accessoires voor camper, caravan of caravanmover

Naast deze startaccu hebben wij een groot assortiment aan accu accessoires voor uw camper. Deze secundaire accu is leverbaar in verschillende capaciteiten tot wel 250Ah. Intercel levert onderstaande serie AGM accu's voor camper, caravans en caravanmovers. 

Overzicht accu series voor camper & caravan

 

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: