Accu voor boot/schip

Accu voor boot of accu voor schip

Voor iedere afzonderlijke maritieme toepassing heeft Intercel de juiste accu. Of u nu extra stroom voor de verbruikers aan boord nodig heeft of ook op de accu moet starten. Al onze AGM bootaccu's / scheepsaccu's zijn geschikt voor vele malen opladen en ontladen (cyclisch gebruik). Ook zijn ze allen gesloten en onderhoudsvrij. Daarnaast biedt Intercel accu’s voor uw elektrische buitenboordmotor of fluistermotor.

Deze accu producten zijn geschikt voor boot/schip

Klik voor meer informatie op de productgroep

Speciale accu voor gebruik op uw boot

Er zijn veel bezigheden die het varen aangenaam en comfortabel maken: kopje koffie zetten, een maaltijd verwarmen in de magnetron, op uw laptop werken, radio luisteren, etc. Uiteraard kunt u dit zonder een betrouwbare accu wel vergeten! Daarom biedt Intercel voor de scheepvaart een betrouwbare en zeer veilige serie accu’s aan. Een AGM accu is onderhoudsvrij en speciaal ontworpen voor vele malen intensief ontladen en weer opladen (cyclisch gebruik), waardoor ze optimaal geschikt zijn voor de scheepvaart. Hiermee bent u verzekert van een zorgeloos vaarseizoen.

Boot accu - Waarom de Intercel bootaccu?

Elektrisch varen wordt steeds populairder, de elektrische buitenboordmotor of fluistermotor is niet meer weg te denken. Elektrisch varen zorgt voor volledige rust, zonder geluid of trillingen van de motor. Daarnaast zijn er steeds meer gebieden in Nederland waar enkel nog gevaren mag worden met elektrische fluistermotoren. Maar welke accu is geschikt voor uw elektrische buitenboordmotor? Lithium boot accu’s zijn uitermate geschikt voor elektrische fluistermotoren. Welke accupack u precies nodig heeft als u elektrisch vaart is daarnaast afhankelijk van uw boot en uw vaargedrag. Lange vaardagen of kleine tochten over een plas of door de stad? Het is allemaal mogelijk, laat u adviseren door de experts van Intercel.

Deep Cycle accu's

Onze cyclische accu’s voor boten en schepen worden ook wel Deep Cycle accu’s genoemd. Deep Cycle accu’s zijn ontworpen voor intensief ontladen en laden. Het grote verschil tussen een echte Deep Cycle accu en andere accu’s is dat Deep Cycle accu’s voorzien zijn van dikkere solide lood platen. Hierdoor zijn ze robuuster, trillingsbestendig en uitermate geschikt voor maritiem gebruik.

Kies de juiste accu voor uw boot of schip

Van het merk Cellpower bieden wij diverse series bootaccu's / scheepsaccu's. Deze hebben elk bijzondere eigenschappen:

CPC serie van Cellpower, cyclisch gebruik bijvoorbeeld voor boegschroef, tevens geschikt om te starten  |  

CPT serie van Cellpower, voor zwaarder cyclisch gebruik dan de CPC serie bijvoorbeeld hybride of elektrisch varen  |  

CPX serie van Cellpower, extreem cyclisch gebruik   |  

NPC serie van YUASA, cyclisch gebruik  |  

YellowTop serie van Optima, cyclisch gebruik tevens extreem geschikt om te starten    |  

RedTop serie van Optima, uitsluitend als startaccu met extreem hoge start stroom

 

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: