Intercel voor uw verkeerssystemen

Accu's voor verkeerssystemen

Verkeer speelt een centrale rol in ons dagelijks leven. We zijn afhankelijk van vervoer, woon-werkverkeer en zelfs recreatieverkeer. We maken gebruik van diverse vervoersmiddelen, die als vanzelfsprekend onze reis mogelijk maken. Moderne uitvalswegen en snelwegen voorzien van een breed scala van autonome elektronische systemen leiden ons naar bestemmingen en bieden ons veiligheid op de weg. Een toenemend aantal van deze verkeerssystemen zijn voorzien van een accu voor energieopslag.

Intercel erkent het belang van het goed functioneren van deze verkeerslichten, meetsystemen en verlichting systemen. Als accu leverancier zijn we in een positie om verkeerssystemen veiliger en betrouwbaarder te maken, en we nemen onze verplichtingen jegens de kwaliteit, service en betrouwbaarheid als hoogste prioriteit.

Betrouwbare accu’s voor standalone verkeerssystemen

Flitspalen, verkeerslichten, parkeermeters voorzien van een zonnepaneel en verkeer meetsystemen moeten voorzien zijn van betrouwbare accu’s. Stroomuitval van off grid verkeerssystemen kan verstrekkende gevolgen hebben, variërend van het verlies van belangrijke onderzoeksgegevens tot de veiligheid van automobilisten die afhankelijk zijn van signaleringssystemen om veilig te navigeren.

AGM accu oplossingen voor verkeerssystemen

Een autonoom verkeerssysteem moet voorzien zijn van kwalitatief hoogstaande accu die kan presteren onder alle weersomstandigheden. Gelukkig biedt Intercel een breed scala van accu producten ontworpen voor zwaar cyclische toepassingen als verkeerssystemen. Onze AGM accu’s voor verkeersoplossingen zijn robuust, onderhoudsvrij en bieden een lange operationele levensduur.

Vind de juiste accu voor uw verkeerssysteem

Bent u op zoek naar een geschikte vervangingsaccu voor uw verkeerstoepassing? Heeft u een accu voor een nieuw verkeerssysteem nodig en bent u onzeker over uw huidige operationele status? Accu groothandel Intercel heeft vele high-performance accu's in voorraad om uit te kiezen. Mocht het nodig zijn, kunnen we u ook hulp bieden met het berekenen, ontwikkelen en adviseren van de juiste verkeersoplossing.

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: