Accu voor schrobmachine

Accu voor schrobmachine

Intercel kan u helpen bij het verbeteren van de actieradius van industriële schoonmaakmachines. Wij leveren voor alle grote stofzuigers, schrobmachines en veegmachines de juiste gesloten onderhoudsvrije accu's. Deze cyclische AGM accu's zijn speciaal ontwikkeld voor regelmatig opladen en ontladen (cyclisch gebruik). Wij hebben een brede range aan AGM accu series van 6 en 12 Volt tot 360Ah voor reinigingsmachines. Intercel accu groothandel is wereldwijd distributeur van de breedste selectie aan accu’s voor schoonmaakmachines.

Deze accu producten zijn geschikt voor schrobmachines

Klik voor meer informatie op de productgroep

Betrouwbare accu van Intercel voor schrob- en veegmachine

De meeste schrob- of veegmachines dienen 6-8 uur per dag ingezet te kunnen worden. Een betrouwbare accu voor uw schrobmachine geeft u langdurig vermogen voor het schoon en stofvrij houden van gangen in werkplaatsen, magazijnen, kantoren, loodsen en industriehallen. Intercel biedt u een breed assortiment AGM accu’s voor verschillende types schrobmachines. Deze accu’s zijn speciaal gemaakt  voor het produceren van duurstroom in veeg- en schrobmachines. Met onze AGM accu’s voor schrobmachines bent u verzekerd van een schone en stofvrije ruimte!

Voordelen van AGM accu's voor schoonmaakmachines

Hoge energiedichtheid in compacte behuizing  |  Uitstekende Deep Cycle prestaties, 30% meer cycli dan vergelijkbare loodaccu’s  |  Robuuste constructie, trillingsbestendige behuizing  |  Veilige, lekvrije en betrouwbaare constructie  |  Brede range van omgevingstemperatuurbereik  |  Lage zelfontlading

 

Kies de juiste accu voor uw schrob- of veegmachine

Van het merk Cellpower bieden wij diverse series accu’s voor de schoonmaakmarkt:

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: