Accu voor traplift

Accu voor traplift

Intercel biedt speciale AGM accu’s voor trapliften. Een traplift is een mechanisch apparaat voor het heffen van personen en rolstoelen trappen op en af. Naast de traplift is een rail aan de muur gevestigd, voor voldoende breedte van een traplift. Een stoel of platform wordt aan de rail bevestigd, zodat een persoon die op de stoel of het platform zit wordt opgeheven langs de rail.

Deze accu producten zijn geschikt voor trapliften

Klik voor meer informatie op de productgroep

Accu vervanging voor traplift

Wij bieden vervangingsaccu’s voor trapliften van alle traplift merken en fabrikanten. Onze kwaliteitslijnen van accu’s zijn krachtig, lekvrij, onderhoudsvrij en kunnen in iedere positie worden geïnstalleerd. Uit voorraad leveren wij alle maten accu’s en aanverwante producten, zoals acculaders voor trapliften.

Welke traplift accu heb ik nodig?

Bij Intercel vindt u de traplift accu die u nodig heeft om uw traplift goed te laten functioneren. Naast een breed scala aan traplift batterijen leveren wij ook acculaders en omvormers om één totaal pakket te kunnen leveren.
De volgende accuseries worden vaak toegepast voor trapliften:

CP serie van Cellpower, multifunctioneel  |  NP serie van YUASA, multifunctioneel

 

Traplift accu groothandel Intercel

Accu groothandel Intercel is een retailer en groothandel van alle soorten accu’s voor trapliften. Intercel is sinds 1988 gespecialiseerd in zowel AGM, Gel en Lithium accu’s. Als u vragen heeft over onze producten of diensten, neem dan direct contact op met ons. Of u nu op zoek bent naar een maatwerkoplossing, of gewoon meer wilt weten over accu’s voor trapliften, we zijn u altijd graag van dienst.

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: