Accu voor scootmobiel

Accu voor scootmobiel

Loodaccu's voor gebruik in scootmobielen worden al jarenlang door Intercel aan de revalidatiebranche geleverd. Belangrijk is de betrouwbaarheid en de langdurige levering van energie voor uw rolstoel. De AGM accu van de Cellpower CPC-serie is van een kwaliteit die u veel gebruiksgemak, veiligheid, comfort en plezier gedurende een lange tijd oplevert. Deze accu's zijn uitstekend bestand tegen diepe ontlading en kunnen vele malen opnieuw geladen worden.

Deze accu producten zijn geschikt voor scootmobielen

Klik voor meer informatie op de productgroep

24V medische acculaders voor scootmobielen

Intercel heeft een breed gamma aan geschikte 24V acculaders voor scootmobielen. Een groot deel van deze 24V acculaders voldoen aan de medische normeringen, waardoor ze uitstekend geschikt zijn om de accuset van uw scootmobiel op te laden.

Scootmobiel betrouwbaar met een Intercel accu

Accu's voor scootmobielen moeten betrouwbaar zijn. De gebruikers zijn bijzonder afhankelijk van de goede werking van deze apparaten. Zonder een goede accu kan een scootmobiel tijdens een rit stil komen te staan. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze accu's, daarom bieden we accu’s aan die zeer betrouwbaar en onderhoudsvrij zijn. Daarom kunt u erop vertrouwen dat deze u niet in de steek laten. Intercel adviseert u bij het kiezen van de juiste accu voor uw scootmobielen. Intercel biedt scootmobielaccu’s voor iedere toepassing. Van kleine 20ah, middelgrote 80ah accu’s tot aan de grote 110ah accu’s. Afhankelijk van uw gebruik bieden we de accu die bij u past!

Kies de juiste accu voor uw scootmobiel

De volgende accu series zijn speciaal geschikt voor scootmobielen:

Cellpower CLN serie

CPC serie van Cellpower, cyclisch gebruik   |   CPX serie van Cellpower, extreem cyclisch gebruik   |   NPC serie van YUASA, cyclisch gebruik

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: