Accu elektrische rolstoel

Accu voor elektrische rolstoel

Loodaccu's voor gebruik in elektrische rolstoelen worden al jarenlang door Intercel aan de revalidatiebranche geleverd. Belangrijk is de betrouwbaarheid en de langdurige levering van energie voor uw rolstoel. Een AGM accu van de Cellpower CPC-serie is van een kwaliteit die u veel gebruiksgemak, veiligheid, comfort en plezier gedurende een lange tijd oplevert. Deze accu's zijn uitstekend bestand tegen diepe ontlading en kunnen vele malen opnieuw geladen worden.

Deze accu producten zijn geschikt voor elektrische rolstoelen

Klik voor meer informatie op de productgroep

AGM accu voor elektrische rolstoel

Accu's voor elektrische rolstoelen moeten betrouwbaar zijn. De gebruikers zijn bijzonder afhankelijk van de goede werking van deze apparaten. Zonder een goede accu kan een elektrische rolstoel tijdens een rit stil komen te staan. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze AGM accu's. Daarom kunt u erop vertrouwen dat deze u niet in de steek laten. Verder leveren wij ook geschikte 24V acculaders voor het opladen van de accuset van uw elektrische rolstoel.

Kies de juiste AGM accu voor uw elektrische rolstoel

De volgende accu series zijn speciaal geschikt voor elektrische rolstoelen:

CPC serie van Cellpower, cyclisch gebruik  |  CPX serie van Cellpower, extreem cyclisch gebruik  |  NPC serie van YUASA, cyclisch gebruik

 

Gel accu elektrische rolstoel

Voor elektrische rolstoelen levert Intercel Gel accu's van Cellpower. Accu's uit de CPG serie zijn speciaal geschikt is voor cyclisch gebruik.

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: