Accu’s voor revalidatiebranche

In de 21e eeuw brengt de medische zorg steeds meer innovaties met zich mee. In een samenleving waarin de mens steeds langer zal leven en de populatie zal toenemen, zal de kwaliteit van ons leven een belangrijk aandachtspunt worden. Medische apparatuur en revalidatie toepassingen stellen ons in staat een gezonder en mobieler leven te leiden. Meer en meer zal de functionaliteit van medische toepassingen afhankelijk zijn van een accu.

Deze accu producten zijn geschikt voor de revalidatiebranche

Klik voor meer informatie op de productgroep

Betrouwbare AGM accu’s voor medische toepassingen

Intercel levert voor alle elektrisch aangedreven hulpmiddelen die in de revalidatie worden gebruikt de juiste accu. Typische voorbeelden van deze hulpmiddelen zijn liften zoals tilliften, badliften en trapliften. Daarnaast hebben wij speciale accu’s voor cyclisch gebruik (regelmatig op-en ontladen) voor electrische rolstoelen of scootmobielen. Voor medische applicaties is het belangrijk door middel van een kwalitatieve accu een hoog niveau van zorg en welzijn te garanderen. Daarom streeft Intercel consequent naar het leveren van hoogwaardige AGM accu’s voor medische en revalidatie toepassingen.

CP serie van Cellpower, multifunctioneel gebruik  |  CPL serie van Cellpower, lange levensduur gebruik  |  NP serie van YUASA, multifunctioneel gebruik

VRLA en Lithium accu’s met superieure prestaties

Bij Intercel begrijpen we dat veiligheid en betrouwbaarheid belangrijke vereisten zijn voor alle medische toepassingen. Daarom waarborgen we de kwaliteit van onze accu’s voor medische zorg zo goed mogelijk. Intercel biedt een scala van VRLA en lithium accu's voor medische toepassingen die zijn ontwikkeld om diverse omgevingsfactoren te kunnen weerstaan zonder storing of capaciteitsverlies. Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en testen deze uitgebreid om ervoor te zorgen dat u altijd op onze accu oplossingen kunt vertrouwen.

Acculaders voor revalidatiehulpmiddelen

Voor het opladen van accu’s voor revalidatiehulpmiddelen heeft Intercel speciaal geselecteerde 24V acculaders. Naast onze brede selectie van Cyclische AGM accu’s voor medische en revalidatie toepassingen, leveren we Cellpower L CP acculaders. Deze acculaders zijn medisch gecertificeerd en goedgekeurd voor revalidatie en medische zorg toepassingen. Cellpower acculaders zijn zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bedienen.

Voor iedere revalidatie toepassing de juiste AGM accu!

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende soorten revalidatie toepassingen. Per soort revalidatiehulpmiddel helpen wij u graag met de juiste keuze van uw accu.

Accu voor tillift

De juiste accu’s voor tilliften

Accu voor badlift

De juiste accu’s voor badliften

Accu voor traplift

De juiste accu’s voor trapliften

Accu voor elektrische rolstoel

De juiste accu’s voor elektrische rolstoelen

Accu voor scootmobiel

De juiste accu’s voor scootmobielen

Download het overzicht van Cellpower accu's voor scootmobielen / elektrische rolstoelen:

Cellpower accu's voor scootmobielen en elektrische rolstoelen

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: