Accu voor telefooncentrale

Voor telecommunicatie-toepassingen zoals telefooncentrales levert Intercel gesloten, onderhoudsvrije loodaccu's. Een gesloten AGM accu wordt het meest gebruikt als noodstroomvoorziening voor telecom toepassingen. Wij leveren deze in de uitvoeringen voor multifunctioneel en lange levensduur gebruik.

Deze accu producten zijn geschikt voor telefooncentrales

Klik voor meer informatie op de productgroep

Speciale accu voor telecommunicatie

Zoekt u een specifieke accu voor uw telefooncentrale? Intercel heeft al jarenlang ervaring op het gebied van advies en levering van accu's voor telecommunicatie-toepassingen. Wij beschikken over een zeer breed assortiment. De volgende accu series worden vaak toegepast voor telefooncentrales.

Kies de juiste accu voor uw telefooncentrale

Wij leveren de volgende accuseries voor de telecom:

CP serie van Cellpower, multifunctioneel  |  CPL serie van Cellpower, lange levensduur  |  CPW serie van Cellpower, hoge stroom en lange levensduur  |  UPS-MRX serie  van C&D Dynasty, lange levensduur en hoge stroom   |  NP serie van YUASA, multifunctioneel


Speciaal voor in telecomkasten en smalle stellingen heeft Cellpower front-access / FA-accu's in het programma. Dit model is smal en heeft aansluitingen op de kop z'n kant. Dit betreft de volgende serie:

CPF serie van Cellpower, lange levensduur, front-access (informeer naar deze speciale accu-serie)

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: