Accu's voor off grid standalone systemen

Off grid standalone systemen

Intercel levert accu’s (AGM accu) en toebehoren voor off grid standalone systemen. Off grid standalone systemen staan beter bekend als autonome energiesystemen of autonome voedingssystemen. De trend is dat energiekosten gaan toenemen omdat o.a. fossiele brandstoffen steeds schaarser worden. Om nu minder afhankelijk te zijn van deze fossiele brandstoffen wordt er gebruik gemaakt van bijvoorbeeld zonne-energie. Op plaatsen waar het lichtnet niet beschikbaar is worden deze off grid standalone systemen toegepast. Het zijn duurzame systemen en goed voor het milieu.Voorbeelden van off grid standalone systemen

Intercel levert en installeert accu's (cyclische accu's: Cellpower CPC accu's) en NiCd accu's voor autonome voedingssystemen. De autonome voedingssystemen die Intercel realiseert zijn o.a. voedingssystemen voor LED verlichtingssystemen toegepast in polder- en natuurgebieden, signaleringsystemen voor kolenoverslag omgevingen met speciale zonnepanelen, voedingssystemen voor het verpompen van water voor een dassentunnel, voedingssystemen t.b.v. de bediening van stuwen voor diverse waterschappen, voedingssystemen voor snelheidsmetingen en matrixborden. Daarnaast levert en installeert Intercel ook de solar power accu’s van Hoppecke. Het zijn 48V dc systemen met een accu capaciteit van 4700Ah.

Duurzaam autonoom energiesysteem

Voor zowel kleine als grote projecten levert Intercel voor u complete energiesystemen bestaande uit CPC accu’s, omvormers, zonnepanelen, regelaars en besturingskasten. Intercel ondersteunt u met de advisering, calculatie en volledige uitvoering van deze projecten. Ook bieden wij onderhoudscontracten op maat om te waarborgen dat de accu’s op de juiste manier worden onderhouden, wat de levensduur van uw accusysteem verlengt.

Intercel ontzorgt u met de ontwikkeling, bouw en het instandhouden van uw autonome energiesysteem. Met Intercel bent u groen en duurzaam.

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: