Accu voor duurzame zonne-energie

Accu voor zonne-energie

Intercel biedt een brede range AGM accu series voor solar- / zonne-energie, wat een ideale bron is voor autonome energiesystemen (onafhankelijk van het lichtnet). Ze zijn geschikt voor ofwel vele malen opladen en ontladen (cyclisch gebruik), ofwel voor stand-by gebruik / noodstroom (alleen druppelladen).

Deze accu producten zijn geschikt voor zonne-energiesystemen

Klik voor meer informatie op de productgroep

Solar accu’s van uitstekende kwaliteit

Natuurlijke energiebronnen worden in hoog tempo uitgeput, daarom is het noodzakelijk voor ons om nieuwe manieren van het opwekken van energie te ontwikkelen. Zonne-energie is één van de meest bekende manieren van het genereren van duurzame energie, maar is van oudsher een zeer dure manier van doen. Dat is waarom Intercel zich erop richt eerlijke prijskwalitatieve accu oplossingen in combinatie met zonnepanelen te leveren.

Rendabele Solar oplossingen met 2V Single Cell accu’s

Omdat natuurlijke hulpbronnen zoals fossiele brandstoffen snel uitgeput raken, moeten we nieuwe manieren van het vervullen van onze energiebehoefte ontwikkelen. Zonne-energie is altijd al een van de manieren geweest om dit te doen, maar voor een lange tijd was het niet toegankelijk voor een groot publiek. Met de ontwikkeling van de Cellpower CPS accu serie heeft Intercel een gat in de markt gevonden. De Cellpower CPS accu serie die al onze 2V Solar accu’s bevatten, is een brede range tot 1500Ah per accu. Wij bieden Low cost zonne-energie oplossingen voor een betere en schonere wereld.

Solar toepassingen met 2V accu's

AGM accu’s uit de Cellpower CPS serie zijn al vele malen geïnstalleerd en uitgebreid getest in diverse toepassingen zoals telecommunicatie, UPS / noodstroom en pompsystemen. Zonne-energie systemen worden hedendaags steeds belangrijker. Intercel is altijd op zoek naar de meest innovatieve en effectieve Solar accu oplossing.

Accu zonnepaneel lader

Intercel levert accu’s voor zonnepaneel laders. Ook levert Intercel bij ieder zonne-energiesysteem de juiste zonepanelen regelaar. Ons product assortiment staat bekend om een lange levensduur en de producten zijn gemaakt met de meest recente technologieën. Wij zien toekomst in zonne-energie en streven naar het leveren van schone en duurzame energie.

Geschikte accu’s voor zonne-energie systemen

Voordelen van deze batterijen zijn:

- Speciale serie voor cyclisch gebruik
- Lange levensduur
- Lage zelfontlading
- Hoge laadstroom
- Betrouwbaar

Kies de juiste AGM accu voor uw zonne-energie systeem

Accu series voor zonne-energie systemen en voor stand-by gebruik / noodstroom:

CP serie van Cellpower, Multi-functionele AGM accu's
CPL serie van Cellpower, Lange levensduur AGM accu's
CPS serie van Cellpower, Single Cell 2V AGM accu's
CPW serie van Cellpower, Hoge stroom en lange levensduur AGM accu's
NP serie van YUASA, Multi-functionele AGM accu's

Voor cyclisch gebruik:

CPC serie van Cellpower, Cyclische AGM accu's
CPX serie van Cellpower, Extreem cyclische AGM accu's
NPC serie van YUASA, Cyclische AGM accu's

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten:
>