Accu voor duurzame zonne-energie

Accu voor zonne-energie

Intercel biedt een brede range accu’s voor zonne-energie. Zo hebben we AGM accu's voor zonnepanelen, die een zeer lange levensduur hebben en vele malen kunnen worden opgeladen en ontladen. Naast deze batterijen voor cyclisch gebruik hebben we milieuvriendelijke en onderhoudsvrije accu’s die met name geschikt zijn voor stand-by gebruik. Dit type zonne-energie accu is ideaal om een autonome energiesystemen aan te leggen dat onafhankelijk functioneert van het lichtnet, en kan voorzien in noodstroom.

Deze accu producten zijn geschikt voor zonne-energiesystemen

Klik voor meer informatie op de productgroep

Solar accu’s van uitstekende kwaliteit, voor een eerlijke prijs

Fossiele energiebronnen worden in hoog tempo uitgeput. Daarom is het noodzakelijk om nieuwe manieren om energie op te wekken te ontwikkelen. Zonne-energie is één van de meest bekende manieren om duurzame energie te genereren, maar is van oudsher vrij kostbaar. Daarom richten we ons bij Intercel op het leveren van accu’s en batterijen voor zonnepanelen met een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding.

Rendabele zonne-energie oplossingen met 2V Single Cell accu’s

Zonne-energie is een van de bekendste alternatieven voor fossiele energie, maar was lange tijd niet toegankelijk voor een groot publiek. Daar is gelukkig verandering in gekomen, want met de ontwikkeling van de Cellpower CPS accu serie heeft Intercel een gat in de markt gevonden. De Cellpower CPS accuserie is een brede range 2V Solar accu’s die oploopt tot een capaciteit van 1500Ah per accu. Zo biedt Intercel low cost zonne-energie oplossingen voor een betere en schonere wereld.

Solar toepassingen met 2V accu's

AGM accu’s uit de Cellpower CPS serie hebben zich ruimschoots bewezen in diverse toepassingen, waaronder telecommunicatie, UPS/noodstroom en pompsystemen. Zonne-energie systemen worden vandaag de dag steeds belangrijker. Intercel is altijd op zoek naar de meest innovatieve en effectieve accu-oplossing voor zonne-energie.

Batterij voor zonnepanelen

Intercel levert batterijen voor het laden van zonnepanelen. Deze batterijen zijn gemaakt voor cyclisch gebruik, wat betekent dat ze een lange levensduur hebben waarin ze vele malen opgeladen en ontladen kunnen worden. Daarnaast levert Intercel bij ieder zonne-energiesysteem de juiste zonnepanelen regelaar. Ons productassortiment bestaat uit producten die zijn gemaakt met de laatste technologieën. Intercel ziet toekomst in zonne-energie en streeft naar het leveren van schone en duurzame energie.

Speciale accu's voor zonnepanelen

De batterijen en accupakketen voor zonnepanelen die Intercel levert hebben de volgende voordelen:

- Speciale serie voor cyclisch gebruik
- Lange levensduur
- Lage zelfontlading
- Hoge laadstroom
- Betrouwbaar

Kies de juiste AGM accu voor uw zonne-energie systeem

Accu series voor zonne-energie systemen en voor stand-by gebruik / noodstroom:

CP serie van Cellpower, Multi-functionele AGM accu's
CPL serie van Cellpower, Lange levensduur AGM accu's
CPS serie van Cellpower, Single Cell 2V AGM accu's
CPW serie van Cellpower, Hoge stroom en lange levensduur AGM accu's
NP serie van YUASA, Multi-functionele AGM accu's

Voor cyclisch gebruik:

CPC serie van Cellpower, Cyclische AGM accu's
CPX serie van Cellpower, Extreem cyclische AGM accu's
NPC serie van YUASA, Cyclische AGM accu's

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten:
>