Accu noodverlichting

Accu's en accupacks voor noodverlichting

Intercel heeft al jarenlang ervaring op het gebied van advies en levering van accu's en accupacks voor noodverlichting. Wij beschikken over een zeer breed assortiment op het gebied van loodaccu’s en accupacks voor noodverlichting. Voor de noodverlichtingarmaturen hebben wij een brochure gemaakt met de meest gangbare accupacks. 

Deze accu producten zijn geschikt voor noodverlichtingsystemen

Klik voor meer informatie op de productgroep

Speciale accu voor noodverlichting

Voor centrale noodverlichting systemen adviseren wij een AGM accu toe te passen. Wij raden altijd aan om hier een VdS gekeurde accu voor te kiezen. Deze accu’s voldoen aan de veiligheidseisen voor de beveiligingsbranche. 

Kies de juiste accu voor uw noodverlichting

Accuseries voor centrale noodverlichting:

  • CP serie van Cellpower, multifunctioneel gebruik  |  CPL serie van Cellpower, lange levensduur gebruik  |  CPW serie van Cellpower, hoge stroom en lange levensduur gebruik  |  UPS-MRX serie  van C&D Dynasty, lange levensduur en hoge stroom gebruik  |  NP serie van YUASA, multifunctioneel gebruik

 


Noodverlichtingaccu

Het leveren van accu oplossingen voor noodverlichtingsystemen is een onderdeel van Intercels core business. Al meer dan 25 jaar leveren wij noodverlichtingaccu’s voor beveiligingstoepassingen. Voor de meeste noodverlichtingsystemen is een AGM accu de meest populaire keuze. Wij adviseren onze klanten om VdS gecertificeerde accu’s voor noodverlichtingsystemen te gebruiken, aangezien deze batterijen getest zijn volgens de normen die gelden voor de beveiligingsmarkt. Intercel biedt vervangingsoplossingen voor noodverlichtingsystemen en armaturen.

Accupacks voor noodverlichting

Cellpower heeft speciaal voor noodverlichtingsarmaturen accupacks die bestand zijn tegen hoge temperaturen. Deze accupacks zijn leverbaar met universele Cellpower connectoren voor noodverlichting van diverse noodverlichtingfabrikanten. Daarnaast kunt u ook kiezen voor fastonaansluiting. Andere samenstellingen en aansluitingen voor accupacks zijn op aanvraag leverbaar. Voor meer informatie download onze Cellpower accupacks voor noodverlichting brochure.

Accu, accupack en batterij voor LED noodverlichting

Ook leveren wij accupacks en batterijen voor de LED noodverlichtingarmaturen. Deze accupacks en batterijen zijn in alle maten op aanvraag leverbaar.

 

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: