Accu alarmsysteem

Accu voor alarmsysteem: Wat is belangrijk?

Hoe blijf je alert als er een stroomstoring optreedt in het midden van de nacht? Wat als de accu van uw alarmsysteem niet goed functioneert? U hoeft zich bij Intercel geen zorgen meer te maken over deze vragen, omdat de producten die u nodig heeft voor alarmsystemen, wij op voorraad hebben in ons magazijn.

De levensduur van een nieuwe alarmsysteem accu bedraagt ongeveer 3 tot 5 jaar, afhankelijk van de omgevingsfactoren. Intercel biedt een breed scala aan VdS gecertificeerde multifunctionele AGM accu’s voor standby applicaties. We hebben krachtige AGM accu's direct uit voorraad leverbaar.

Deze accu producten zijn geschikt voor alarmsystemen

Klik voor meer informatie op de productgroep

Alarmsysteem betrouwbaar met een Intercel accu

Wij beschikken over een zeer breed assortiment op het gebied van gesloten loodaccu's voor alarmsystemen en hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze accu's. Voor alarmsystemen leveren wij daarom VdS gekeurde accu’s. Wanneer een accu voorzien is van het VdS certificaat wil dat zeggen dat deze accu aan de veiligheidseisen voldoet voor de beveiligingsbranche.  Op de download pagina kunt u de VdS certificaten downloaden.

AGM en Lithium accu's voor alarmsystemen

Intercel is ervaren in het aanbieden van accu oplossingen die ideaal zijn voor het goed functioneren van uw alarmsysteem. Wij bieden ook Lithium accu’s voor speciale alarmsystemen. De meeste van onze AGM en Lithium accu’s zijn generiek en voor meerdere alarmsystemen inzetbaar. Intercel staat klaar om de juiste accu oplossing voor uw alarmsysteem te vinden. Neem contact met ons op; wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Kies de juiste accu voor uw alarm

De volgende VdS gekeurde accu's voor alarmsystemen worden vaak toegepast:

CP 1.2-12  |  CP 2.2-12  |  CP    7-12  |  CP  12-12  |  CP  65-12

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: