Accu voor beveiliging

Accu voor beveiligingssysytemen

De continuïteit van een applicatie, zoals een brandmeld-, noodverlichting- of alarmsysteem, wordt bepaald door de kwaliteit van het accu systeem. Intercel begrijpt hoe belangrijk het goed functioneren van beveiligingssystemen is. Indien u op zoek bent naar de beste accu oplossing voor beveiligingssystemen, kunnen wij accu’s en accu accessoires leveren die de veiligste en beste keuze zijn voor uw beveiligingssystemen.

Onze wereld is afhankelijk van elektriciteit. Dus ook de kleinste bedrijven tot grootschalige industrie. Het aantal toepassingen die gebruik maken van deze elektriciteit is eindeloos. Als het gaat om onze veiligheid, zijn betrouwbare beveiligingssystemen van groot belang. De systemen die ons leven en onze eigendommen beschermen moeten altijd goed functioneren. Een goed beveiligingssysteem is afhankelijk van een robuuste en betrouwbare accu oplossing. 

alarmsystemen | brandmeldsystemen | noodverlichting

Kies de juiste accu voor uw beveiligingssysteem

Moet u in het geval van een stroomstoring uw alarmsysteem operationeel draaiende houden? Is uw werkplek afhankelijk van veiligheid en zekerheid? Intercel biedt een breed scala van accu's, batterijen en accupacks voor de back up van beveiligingssystemen, brandmelders, noodverlichtingsarmaturen en andere autonome veiligheidssystemen. Onze accu’s en batterijen zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en testprocedures, zodat ze altijd het niveau kunnen behalen dat de betrouwbaarheid moet garanderen. Natuurlijk begrijpt Intercel dat geen beveiligingssysteem hetzelfde is. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om op maat gemaakte accu oplossingen naar klantspecificaties te leveren.

Deze accu producten zijn geschikt voor beveiligingssystemen

Klik voor meer informatie op de productgroep

Verhoog uw veiligheid met accu’s van Intercel

Als betrouwbare stroom uw primaire zorg is, heeft Intercel alles in huis om kwalitatief hoogstaande accu oplossingen te leveren. Als ervaren accu leverancier hebben wij accu oplossingen die voldoen aan uw exacte specificaties. Onze toegewijde technici kunnen u helpen met onderhoud, service en installatie die u nodig heeft. Bent u op zoek naar een specifieke beveiligingsaccu, of wilt u meer weten over onze producten of aanvullende diensten? Neem dan contact met ons op.

Security battery - SB 7-12

Speciaal voor de beveiligingsmarkt is de SB 7-12 ontwikkeld. De 12 Volt 7 Ah loodaccu voor beveiligingssystemen is de hardloper onder de accu's. Daarom heeft Intercel speciaal voor deze markt een loodaccu ontwikkeld die aan alle eisen voldoet. De SB 7-12 is voorzien van het VdS- keurmerk. 

Accu voor alarmsysteem

De juiste accu voor uw alarmsysteem

Accu en accupacks voor noodverlichting

Accu’s voor centrale noodverlichting en accupacks voor decentrale noodverlichting

Accu voor brandmeldsysteem

De betrouwbare accu voor uw brandmeldsysteem

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: