• Intercel doet mee met de Support beurs 2014

  Van 7 tot 10 mei 2014 staat Intercel weer op de jaarlijkse Support Beurs in de jaarbeurs in Utrecht. Evenals voorgaande jaren zijn wij als exposant aanwezig met een ruime selectie hoogwaardige accu's en aanverwante producten voor de mobiliteits- en revalidatiebranche. 

  Op de Support beurs, waar zowel de gebruiker als professionals uit alle gebieden van deze branches kennis maken met de nieuwste trends en ontwikkelingen, geeft Intercel dit jaar speciale aandacht aan acculaders. 

  Intercel levert nieuwe Cellpower L CP laders, deze accculaders zijn medisch gecertificeerd en uitermate geschikt voor elektrische rolstoelen en scootmobielen.

  Speciale aandacht voor betrouwbare energie

  Revalidatiehulpmiddelen en mobiliteitsoplossingen hebben voor mensen met een fysieke beperking vaak grote invloed op de kwaliteit van leven. Elektrische rolstoelen, trapliften en scootmobielen zorgen voor meer bewegingsvrijheid en meer zelfstandigheid, terwijl ondersteunende apparaten zoals badliften en tilliften bijdragen aan betere zorg.

  Deze belangrijke toepassingen hebben uiteraard allemaal een betrouwbare energiebron nodig; een compacte, robuuste accu die ook onder uitdagende omstandigheden uitstekende prestaties kan leveren. Intercel biedt hiervoor dan ook een speciale oplossing: de CPX accuserie van Cellpower. Deze unieke accu’s combineren de voordelen van AGM en gel technologie en zijn specifiek ontwikkeld voor extreem zwaar cyclisch gebruik, waardoor ze perfect geschikt zijn voor zelfs de meest veeleisende revalidatietoepassingen. Bovendien bieden Cellpower CPX accu’s tot wel 30% meer laadcycli dan andere accu’s. Dankzij de langere levensduur kunnen gebruikers altijd op hun accu vertrouwen en blijven de onderhoudskosten laag.
   

  Breng een bezoek aan Intercel op de Support Beurs

  Intercel levert al vele jaren accu´s en accuproducten aan de revalidatiebranche, maar wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze kwaliteit nog verder te verbeteren en ons aanbod en onze service nog completer te maken. Wij hopen u dan ook graag bij de Support Beurs 2014 te kunnen ontmoeten.

  U kunt zich via de website van de [Support Expo gratis inschrijven] voor een bezoek aan de beurs. Intercel zal tijdens de gehele looptijd van de beurs bij stand 08.E030 te bezoeken zijn. Uiteraard kunt u voor vragen of opmerkingen altijd [contact] met ons opnemen.