• Intercel op beurs Elektrotechniek 2015

  U vindt ons in hal 11 stand 11.C078 - meld u hier gratis aan.

  Wat kunt u van ons verwachten?
  Van 29 september tot 2 oktober 2013 is het weer zover: de tweejaarlijkse beurs Elektrotechniek opent dan voor vier dagen haar deuren in de Jaarsbeurs Utrecht om een beeld te geven van de nieuwste technologieën, systemen, producten en ontwikkelingen in de elektrotechnische wereld. Als vaste exposant zal Intercel uiteraard weer op de beurs aanwezig zijn – dit jaar met een uitgebreid overzicht van innovatieve accuproducten en –technologieën.

  De Elektrotechniekbeurs 2015 bestaat uit een nieuw concept; vier centraal gelegen pleinen met elk een eigen toepassingsgebied. De vier toepassingsgebieden zijn: Woning, Industrie, Utiliteit en Infra & Energie. 

  Veelzijdige oplossingen en vernieuwende techniek
  De ontwikkelingen bij Intercel staan nooit stil. Als importeur van accu’s en accu producten zoeken wij continu naar nieuwe mogelijkheden om de kwaliteit en veelzijdigheid van ons assortiment te verbeteren. Naast een brede selectie aan hoogwaardige loodaccu’s voor standby en cyclisch gebruik vindt u bij onze stand ook een uitgebreid overzicht van ondersteunende oplossingen – van acculaders, -testers en –bewakers tot professionele dienstverlening op gebied van vervanging, installatie en onderhoud.

  Gratis toegang voor bezoekers Intercel
  Bent u benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op gebied van accu’s en accutechnologie? Intercel biedt u graag een warm ontvangst op Elektrotechniek 2015. U kunt zich nu via Intercel gratis registreren.