• Intercel adviseert bij ontruimingsinstallatie

  Concertgebouw Amsterdam

  Het Concertgebouw in Amsterdam staat bekend om een zeer bijzondere akoestiek en kwalitatief hoogstaande programmering. Het Concertgebouw neemt wereldwijd hiermee een derde positie in.

  In opdracht van Jacot Audiovisueel heeft Intercel een ontwerp van een 19” DC voeding met accu’s voor een ontruimingsinstallatie gemaakt.


  Jacot Audiovisueel zoekt naar EN 54-4 DC voeding

  Jacot kreeg de uitdaging om een betrouwbare ontruimingsinstallatie voor het Concertgebouw te plaatsen. Jacot zocht contact met Intercel om het vraagstuk; “welke accu’s en DC voeding heb ik nodig?” op te lossen. Om te voldoen aan de verwachting van Jacot voor een betrouwbaar gecertificeerd systeem bood Intercel de geschikte oplossing. Voor 19” kasten zijn er speciale Front Access accu’s geplaatst. Cellpower CPF accu’s zijn smal en de poolaansluiting zit aan de voorkant, eenvoudig voor accu onderhoud. Daarnaast is de EN 54-4 gecertificeerde DC voeding op de werkplaats bij Intercel in de 19” kast geassembleerd. 


  EN 54-4 DC voeding voor ontruimingsinstallatie

  Steeds vaker is er vraag naar DC voedingen voor ontruimingsinstallaties die aan de EN 54-4 norm voldoen. Daarom heeft Intercel een voeding ontwikkeld die in deze behoefte voorziet. De voeding levert onder normale omstandigheden spanning aan de ontruimingsinstallatie vanaf het lichtnet. In noodbedrijf wordt de stroom uit accu’s geleverd. De capaciteit van de accu’s wordt bepaald door het gevraagde vermogen van de installatie. De voeding is standaard verkrijgbaar in 24 en 48 Volt maar 
  op aanvraag zijn ook andere uitvoeringen verkrijgbaar. Dankzij de handige 19”-rack behuizing kunt u het apparaat snel monteren. 


  Meer vragen over DC voedingen voor ontruimingsinstallaties?

  Ook geïnteresseerd?

  De DC voeding is leverbaar in combinatie met accu’s die in geval van noodbedrijf het gevraagde vermogen leveren.
  Bel 023 - 514 99 00 voor de juiste voeding / accu combinatie of stuur een e-mail.