• Intercel kiest voor 2BA als opvolger van GABI

  De producten en diensten van Intercel zijn continu in ontwikkeling. Wij streven ernaar om u het meest uitgebreide assortiment van robuuste, betrouwbare accu’s en accu producten te kunnen bieden, waarin u snel en eenvoudig de juiste accu voor uw toepassing kunt vinden.

  Het internet vormt daarbij een onmisbare schakel in onze dienstverlening – onze productinformatie is online immers op ieder moment toegankelijk. Om deze toegankelijkheid verder te ontwikkelen heeft Intercel besloten om speciaal geselecteerde accu's, batterijen en accupacks voor de installatie branche via 2BA aan te bieden op het internet. Dit systeem, ook wel bekend als BestandsBeheer Artikelen, is gecreëerd om informatie duidelijker te classificeren en te communiceren, met als doel om artikelbestanden binnen de installatiebranche meer uniform te maken.

  Door te kiezen voor 2BA maakt Intercel het nog eenvoudiger om uw ideale accu oplossing te vinden.

  Wat houdt 2BA precies in?

  Het 2BA-platform is ontwikkeld als opvolger van GABI, de beheerder die tot 2004 verantwoordelijk was voor het onderhoud en beheer van artikelbestanden in de installatiesector. De organisatie achter het platform wil hiermee één centrale database bieden waarin alle artikelen zijn opgenomen die in de installatiebranche worden gebruikt. Hiermee wordt het aanbod transparanter en overzichtelijker, en kunnen eindgebruikers altijd beschikken over relevante productinformatie wanneer zij dat nodig hebben.

  Deze continue beschikbaarheid van informatie is echter niet het enige voordeel van 2BA – het systeem waakt ook over de structuur van de productinformatie zelf. Alle Intercel accu’s en accu producten zijn conform de communicatiestructuur van ETIM in de database opgenomen, en het artikelbestand sluit daardoor perfect aan op de behoeften van bedrijven in de installatiebranche.

  Eenvoudiger het juiste product vinden

  Bent u op zoek naar een accu voor een specifieke installatietoepassing, en wilt u direct inzicht in de mogelijkheden en specificaties van het assortiment van Intercel? Via het 2BA-productprogramma kunt u voortaan online onze accu's, batterijen en accupacks speciaal geselecteerd voor de installatiebranche doorzoeken op o.a. artikelnaam, typenummer, GTIN en producent. Als klant kunt u daarnaast ook sneller over accu oplossingen beschikken: heeft u eenmaal gevonden wat u zoekt, dan kunt u het gewenste product dankzij de integratie met ons verkoopproces direct via het internet bestellen.

  Heeft u vragen over het 2BA-productprogramma, of wilt u meer weten over ons artikelbestand? Intercel blijft ook in de toekomst werken aan het optimaliseren van haar dienstverlening, en ons team staat altijd klaar om u verder te helpen.