• Intercel innoveert op de Dag van Verkeer & Mobiliteit 2015

  Intercel innoveert op de Dag van Verkeer & Mobiliteit 2015

  Het is alweer bijna zover: op 26 november 2015 zal de 10e editie van de Dag van Verkeer & Mobiliteit plaatsvinden in Expo Houten. Deze jaarlijkse vakbeurs voor verkeerstoepassingen en mobiliteitstoepassingen biedt een overzicht van alle ontwikkelingen die voor de Nederlandse verkeerssector belangrijk zijn, en is daarmee de grootste verkeersbeurs voor de binnenlandse markt.

  De introductie van nieuwe, autonome verkeerssystemen brengt in de verkeersbranche een groeiende behoefte aan hoogwaardige accu’s met zich mee. Het assortiment van Intercel biedt op dit gebied uitstekende oplossingen voor zowel stationaire als mobiele verkeerstoepassingen, en onze accuspecialisten zullen dit jaar dan ook wederom op de Verkeer & Mobiliteitbeurs aanwezig zijn.

  Betrouwbare energie voor verkeerstoepassingen

  Voor verkeerstoepassingen die onafhankelijk van het net worden geïnstalleerd of tijdens stroomuitval moeten blijven functioneren is een duurzame, onderhoudsvrije accu onmisbaar. Intercel levert verschillende accu typen voor uiteenlopende verkeerstoepassingen, en biedt daarnaast ook complete oplossingen voor autonome energiesystemen. Hierbij hebben de kwaliteit en levensduur van de accu’s de hoogste prioriteit – Intercel accu’s zijn geoptimaliseerd voor de meest veeleisende omstandigheden en gebruikssituaties, en gaan door het robuuste ontwerp langer mee dan vergelijkbare producten. Bekijk ook de nieuwste TBS combi 24-3500-70 omvormer!

  Accu’s voor verkeerstoepassingen

  Bent u op zoek naar de ideale accu voor uw verkeerstoepassing, of wilt u kennismaken met het brede assortiment van Intercel? Op de Verkeer en Mobiliteitbeurs vindt u een ruime selectie AGM accu’s en Lithium accu’s. Is uw onderneming actief in de verkeerssector, en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs op de Dag van Verkeer en Mobiliteit 2015, en ontdek de voordelen van onze accu oplossingen voor de verkeerssector. U kunt Intercel tijdens de beurs bezoeken bij stand 2.056, waar ons team u graag te woord zal staan over de mogelijkheden van onze producten.

  Klik hier voor GRATIS toegang!