• Maak kennis met de nieuwe Cellpower CPX 80-12!

  Er zijn veel redenen om te kiezen voor de accu’s uit de Cellpower CPX-serie: de lange levensduur, veelzijdigheid en uitstekende prestaties bieden gebruikers verbazend veel mogelijkheden in een compacte behuizing. Het werkpaard van deze accu serie, de Cellpower CPX accu serie, is dan ook van oudsher al een populaire keuze voor een breed scala aan toepassingen.

  Ondanks dit succes heeft fabrikant Cellpower echter besloten niet op haar lauweren te rusten – innovatie en technologische verbetering gaan immers hand in hand. Vanuit deze gedachte heeft Cellpower beginnende bij de CPX 80-12 accu de gehele CPX-accu serie verbeterd. Voor Intercel een logisch moment om hierbij stil te staan, en uit te leggen wat de verbeteringen voor u als gebruiker kunnen betekenen.

  Meer mogelijkheden, vertrouwde kwaliteit

  De CPX 80-12 is, net als de overige accu’s uit de serie, voor uiteenlopende gebruikersscenario’s geschikt. De CPX-serie heeft zich natuurlijk bewezen op gebied van energieopslag voor zonne-energie en windenergie, maar staat ook in de zorg- en revalidatiebranche bekend als een betrouwbare, robuuste accu. Vooral bij deze laatste toepassing is een onderhoudsvrije accu erg belangrijk – gebruikers van scootmobielen en elektrische rolstoelen moeten natuurlijk zonder zorgen op de accu kunnen vertrouwen.

  De verbeteringen aan de nieuwe Cellpower CPX accu’s hebben deze betrouwbaarheid alleen maar vergroot. Dit leidt tot een accu die niet alleen meer laadcycli biedt dan vergelijkbare producten, maar ook een hogere stroomopname en stroomafgifte. Uiteraard heeft naast de techniek ook de behuizing een update gekregen.

  De unieke garantie van de CPX 80-12 – altijd onbezorgd onderweg

  Cellpower biedt met de vernieuwde CPX-serie een zeer veelzijdig product met rotsvaste prestaties, dat bovendien nog beter tegen extreem cyclisch gebruik bestand is. Toch zijn dit niet de enige voordelen; gebruikt u de CPX 80-12 in een rolstoel of scootmobiel, dan ontvangt u een garantie van maar liefst twee jaar. Deze unieke garantie laat duidelijk zien hoe serieus Cellpower haar verantwoordelijkheid naar de gebruiker neemt, en is een toonbeeld van de kwaliteit van de Cellpower CPX-serie.

  Een zodanig sterke accu mag in het assortiment van Intercel dan ook niet ontbreken. Wij kunnen de vernieuwde CPX 80-12 direct uit onze voorraad leveren, en ook de rest van de CPX-serie is bij Intercel beschikbaar. Heeft u vragen over de vernieuwde CPX accu’s? Neem contact op met ons Sales team – wij voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft.