• Intercel op de Support Beurs 2012

  Afgelopen week vond in de Jaarbeurs Utrecht de Support Beurs 2012 plaats, een jaarlijks evenement waarbij hulpmiddelen voor mensen met een fysieke beperking centraal staan. De beurs is binnen de Benelux de grootste in zijn soort, en biedt een breed overzicht van nieuwe en bestaande technieken om het leven van personen met een handicap makkelijker te maken.

  Als leverancier van accu’s, acculaders en accu accessoires voor de revalidatiebranche kon Intercel bij dit evenement natuurlijk niet ontbreken. Het was voor ons een prachtige gelegenheid om contact te leggen met de gebruikers die op onze producten vertrouwen en tegelijkertijd onze unieke garantie op de accu en kwaliteit beter onder de aandacht te brengen.

  Nieuwe energie voor de revalidatiebranche

  Het speelveld van de Support Beurs is voor Intercel natuurlijk bekend – Intercel volgt nieuwe ontwikkelingen in de branche op de voet, en leveranciers van scootmobielen, tilliften, trapliften en badliften maken al jaren gebruik van onze accu’s en accuproducten. Alleen het bijhouden van nieuwe ontwikkeling is echter niet voldoende – het is ook belangrijk dat deze toegevoegde waarde duidelijk gezien wordt.

  Intercel heeft zich tijdens de beurs dan ook voornamelijk gefocust op twee specifieke oplossingen voor revalidatiehulpmiddelen: de accu’s uit de Cellpower CPX serie en de acculaders van Inelco. Revalidatietoepassingen zoals elektrische rolstoelen, scootmobielen en liften vereisen zware cyclische accu’s met een lange functionele levensduur. Gebruikers zijn immers dagelijks van deze producten afhankelijk. De betrouwbaarheid en kwaliteit van een accu maakt dus een wezenlijk verschil in hun leven, evenals de snelheid waarmee deze na gebruik opgeladen kan worden.

  Uniek: 2 jaar garantie op de accu

  De Cellpower CPX accu’s en Inelco acculaders stellen leveranciers van revalidatietoepassingen in staat om deze punten te kunnen waarborgen – de accu’s bieden maximale reikwijdte en prestaties bij zwaar cyclisch verbruik, en de laders zorgen voor een snel en veilig laadproces. Bovendien biedt Intercel standaard een garantie van twee jaar op alle accu’s in de CPX serie. Hierdoor hoeven zowel leveranciers als gebruikers zich nooit zorgen te maken over de betrouwbaarheid van hun ondersteunende producten.

  Download de brochure Cellpower CPX accu's voor scootmobielen:

  Brochure Cellpower CPX accu's voor scootmobielen

  Inzichten en ontwikkelingen

  De Support Beurs 2012 is voor Intercel een zeer interessante ervaring geweest met veel nieuwe inzichten. Het contact met gebruikers en leveranciers heeft ons een uitstekend beeld gegeven van de wensen en eisen van de markt. Hierbij viel op dat de focus van fabrikanten juist in deze tijden van kostenreductie vooral uitging van een verbetering van de servicegraad – voor Intercel een mooi teken dat we op de goede weg zitten. Met betaalbare accu’s en accu accessoires van hoge kwaliteit zullen wij dus ook in de toekomst perfect op de revalidatiebranche kunnen aansluiten.