• 19”voeding volgens EN 54-4 voor ontruimingsinstallatie

    Steeds vaker is er vraag naar voedingen voor ontruimingsinstallaties die aan de EN 54-4 norm voldoen. Daarom heeft Intercel een voeding ontwikkeld die in deze behoefte voorziet.

    De voeding levert onder normale omstandigheden aan de ontruimingsinstallatie vanaf het lichtnet. In noodbedrijf wordt de stroom uit accu’s geleverd. De capaciteit van de accu’s wordt bepaald door het gevraagde vermogen van de installatie. De voeding is standaard verkrijgbaar in 24 en 48 Volt maar
    op aanvraag zijn ook andere uitvoeringen verkrijgbaar.

    Dankzij de handige 19”-rack behuizing kunt u het apparaat snel monteren. Op de klemmenstrook  bevestigt u eenvoudig de net- en batterijaansluiting. De bediening bestaat uit een hoofdschakelaar, een test- en een resetknop voor noodbedrijf. De LED indicatoren geven een duidelijke weergave van normaal/noodbedrijf of storing. De voeding is voorzien van alarm netuitval, batterijconditie, batterijspanning en gelijkrichterstoring.

    De voeding is leverbaar in combinatie met accu’s die in geval van noodbedrijf het gevraagde vermogen leveren. Bel 023 - 514 99 00 voor de juiste voeding/accucombinatie of stuur een e-mail.