Bekijk onze introductie film

De specialisten van Intercel

Wat Intercel graag wil bereiken is dat we de klant iedere keer weer verrassen door net even dat beetje extra te leveren. 'Betrokken' is niet voor niets één van onze USP's. Door de klant te begrijpen, kunnen wij de meeste waarde toevoegen!

 • Sascha De Vries

  “Sascha heeft bij Intercel diverse functies ingevuld. Momenteel is zij werkzaam op de sales afdeling waar zij een gevarieerd takenpakket heeft. Sascha kan zich goed inleven in de klant en probeert samen met de klant te zoeken naar een passende oplossing. Het persoonlijke contact met zowel de klanten als collega’s vind zij het leukste aan haar werk bij Intercel.’

  Sascha de Vries

  Sales
 • Roel Willemsen

  “’

  Roel Willemsen

  Sales Manager
 • Marcel Bax

  “Elke dag weer nieuwe uitdagingen en verwondering over de brede toepasbaarheid van onze producten. Dit maakt het dat Marcel iedere dag met een glimlach naar Haarlem rijdt. Met veel enthousiasme en plezier staat hij u te woord, of het nu gaat om een technische vraagstuk, of een mooie order!’

  Marcel Bax

  Sales
 • Edwin van Oosten

  “Heel leuk, want het is heel anders”, vat Edwin zijn werk bij Intercel samen. Sinds eind 2015 is hij bij Intercel verantwoordelijk voor de buitenlandse klanten in het Duitstalig gebied en het voormalig Oostblok. ‘Zakendoen met buitenlandse bedrijven is gemoedelijk – je tast wat meer af, hebt meer begrip voor elkaar.’

  Edwin van Oosten

  Sales Export
 • Erik van den Thillart

  Alle buitenlandse klanten die Intercel bellen, krijgen Erik aan de lijn. Al tien jaar werkt hij bij Intercel waar hij ook distributeurs ondersteunt. Het leuke aan zijn werkt vindt Erik dat hij zijn talenten kan gebruiken en elke dag de uitdaging voelt om het goed te doen.

  Erik van den Thillart

  Sales Export
 • Patrick Roos

  Patrick is altijd op weg naar de klant. De ene dag is dat een bedrijf in scootmobielen en rolstoelen, de andere dag een accugroothandel. En dat is precies wat Patrick zo leuk vindt aan zijn werk: de diversiteit. In de jaren die hij bij Intercel werkt, is hij min of meer meegegroeid met het bedrijf.

  Patrick Roos

  Account Manager
 • Dirk van Gogswaardt

  Dirk van Gogswaardt

  Sales Engineer
 • Bart-Jan van der Jagt

  In zijn rol van directeur bepaalt en formuleert Bart-Jan het beleid en voert de algemene leiding over het bedrijf. De keuze om voor Intercel te gaan werken was makkelijk: een dynamisch bedrijf met korte lijnen en een goede sfeer. Bart-Jan is getrouwd, heeft 2 kinderen en is naast het werk sociaal zeer actief bij zijn plaatselijke voetbalvereniging.

  Bart-Jan van der Jagt

  Directeur
 • Robin Been

  Sinds 2012 is Robin actief binnen Intercel, hij heeft sindsdien meerdere branches onder zijn hoede gehad. Met deze kennis en ervaring heeft hij zich kunnen ontplooien tot sales engineer. Wat Robin het meeste aanspreekt binnen zijn werk is de combinatie tussen commercie en techniek.

  Robin Been

  Sales Engineer
 • Robert Hindriks

  Robert werkt inmiddels 14 jaar bij Intercel, waarvan de laatste 5 jaar op de afdeling UPS, maar nog geen dag is hetzelfde geweest. Robert houdt dus van afwisseling. Hij draagt de verantwoording voor het commerciële proces en is derhalve ook het gezicht naar buiten.

  Robert Hindriks

  Sales Engineer
 • Eric van Roode

  Eric komt elke dag op de motor uit Alkmaar om de klant van technisch advies te voorzien, orders te verwerken en de montages in te plannen. De korte lijnen bij Intercel vindt hij lekker werken. Eric houdt het spoorboekje van Intercel bij. Hij stuurt de monteurs aan die op verschillende locaties aan het werk zijn.

  Eric van Roode

  Project Manager

De afdelingen van Intercel

De werksfeer binnen Intercel is belangrijk. Collega's zijn bereid elkaar te helpen om een goede, snelle, soms schijnbaar onmogelijke oplossing voor een klant te bedenken. De onderlinge verhoudingen zorgen voor een gezellige sfeer. Intercel is een bedrijf waarbinnen alle afdelingen naadloos op elkaar zijn afgestemd. Inkoop | Verkoop | Marketing | Magazijn | Logistiek | Montage | Werkplaats | After Sales | Boekhouding | Receptie | Directie

Montage

Het installeren, vervangen, verhuizen van accusystemen of welke opdracht u ook heeft, ons vaste team Monteurs pakt dit op en zorgt dat u tevreden bent met het eindresultaat. Uiteraard zijn zij allen VCA gecertificeerd. Een project kan niet uitdagend genoeg zijn! Lees verder.

Verkoopafdeling

Een van onze krachten is dat wij ons verplaatsen in de eindproducten van de klant om tot een optimale oplossing te komen. Al onze sales mensen krijgen dan ook een uitgebreide interne opleiding. De koppeling tussen een buitendienst medewerker en een vaste collega op kantoor geeft de maximale zekerheid dat iedereen goed geholpen wordt.

Magazijn

Een aantal containers lossen op een dag, een interne order klaarzetten voor een (spoed) montageklus of de dagelijkse orders voor de klanten in binnen- en buitenland voorbereiden: Ons Magazijn Team is perfect op elkaar ingespeeld om alles zorgvuldig, compleet en op tijd te verwerken. Maar onze logistieke diensten beperken zich niet slechts tot ons magazijn. Lees verder.

Nieuws uit de branche en over Intercel

Bekijk nieuws overzicht

Accu voor in de bouw

26-02-2020

vijf jaar na Dieselgate blijken de lessen nog steeds niet geleerd. Hoe kan dit? Bron: VolkskrantLees meer...

Intercel Steunt

10-12-2019

Vrijdag de 13e lopen wij met een groot aantal collega's mee met de Sanra Run te Haarlem Lees meer...

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.