Nieuwsbrief archief

Intercel, uw kennis in accu's

Regelmatig delen wij met u middels onze nieuwsbrief onze kennis, nieuwtjes en andere interessante zaken. Uitgebreide artikelen kunt u terugvinden op deze pagina, overzichtelijk ingedeeld in de desbetreffende rubrieken zoals u die kent uit de nieuwsbrief. Voor als u meer wilt weten, als naslagwerk en als kennisbank. Intercel is immers niet alleen uw kennis in accu's, maar ook uw kennis over accu's!

April 2019

Accu van Intercel verovert Europa!

Zo opende het Haarlems Dagblad afgelopen woensdag 20 maart het profiel dat zij schreven over Intercel. Niet vreemd, want steeds meer klanten ontdekken de voordelen van de Cellpower CLN Lithium accuserie. Deze is sinds kort ook nog eens UN38.3 en IEC62133:2017 gecertificeerd door Dekra. Lees hier de nieuwsbrief.

accumulators

Oktober 2017

De kracht van Cellpower

Cellpower heeft het afgelopen jaar sterk ingezet op de uitbreiding van haar assortiment. Zo werden eind vorig jaar de trillingsbestendige Cellpower CPR AGM accu’s gelanceerd en zijn binnenkort de innovatieve Cellpower CLN Lithiumaccu’s te verkrijgen. Daarnaast is Intercel overgestapt op duurzame zonne-energie. Lees hier de nieuwsbrief.

accumulators

Juni 2017

More than (AGM) batteries!

Onze slogan is al enkele jaren ‘more than batteries’. Intercel is immers niet slechts een accu-verkopende groothandel, maar dankzij onze specialisten ook uw kennispartner op het gebied van accu- en energiesystemen. Als het gaat om het verkopen van Accu’s zijn wij ook allang niet slechts een ‘AGM-groothandel’ meer. Lees hier de nieuwsbrief.

accumulators

Februari 2017

Met frisse moed!

U zult ongetwijfeld gemerkt hebben dat de temperaturen wat lager zijn dan de laatste keer dat wij u een nieuwsbrief toestuurden, hoewel de allerergste vrieskou inmiddels uit de lucht lijkt te zijn. Intercel is het nieuwe jaar goed begonnen. Niet alleen met de nieuwe Cellpower CPR accuserie, maar ook met oplossingen die onze klanten door de kou helpen. Lees hier de nieuwsbrief.

accumulators

Oktober 2016

Lithium de toekomst?

Intercel heeft de krachten gebundeld met M2 Power, Lithiumspecialist uit Noordwijk. Dankzij deze samenwerking kunnen wij een nog breder assortiment aanbieden en beschikken wij over nog meer kennis en expertise op het gebied van Lithium. In deze nieuwsbrief kunt u lezen over de nieuwe samenwerking en de voordelen die Lithiumaccu's te bieden hebben. Lees hier de nieuwsbrief.

accumulators

Juli 2016

Onze eerste nieuwe nieuwsbrief!

Intercel heeft haar eerste nieuwsbrief nieuwe stijl verstuurd! Met onze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van alles wat er speelt in de wereld van accu's en Intercel. Daarnaast delen wij met u onze kennis op het gebied van producten en technieken binnen de accuwereld te verrijken. Intercel is immers niet voor niets uw kennis in accu's! Lees hier de nieuwsbrief.

accumulators

Rubrieken Intercel nieuwsbriefOnze nieuwsbrief is opgedeeld in vijf vaste rubrieken. Met deze verschillende rubrieken proberen wij minstens eenmaal per kwartaal uw kennis op een aantal vlakken in de wereld der accu's te verrijken. Hieronder vindt u de vijf verschillende rubrieken met elk een uitleg van wat u er inhoudelijk van kunt verwachten.NieuwsIn de categorie 'Nieuws' kunt u een interessant nieuwtje lezen. Dit kan zowel een bijzondere ontwikkeling zijn binnen de accuwereld als binnen Intercel zelf. Met het nieuwsbericht bent u op de hoogte van wat ons bij Intercel recent heeft beziggehouden. Naast het nieuwsbericht in de nieuwsbrief plaatsen wij ook regelmatig nieuwsberichten op de nieuwssectie van onze site. Deze berichten kunt u hier vinden.KlantencaseIntercel biedt energieoplossingen op maat. Deze oplossingen zijn net zo veelzijdig als onze klanten. Om aan te tonen hoe uiteenlopend onze energieoplossingen kunnen zijn, leggen we u eens per kwartaal een interessante klantencase voor. Dit kan uiteenlopen van een groot datacenter tot aan een lichtgewicht flitskast voor de politie. Het bewijst dat de specialisten van Intercel voor ieder denkbaar energieprobleem een passende oplossing hebben.Technische kennisDe specialisten van Intercel durven zich met recht experts te noemen als het gaat om accu's en energiesystemen. Dankzij de jarenlange ervaring weten zij voor ieder energieprobleem een passende oplossing te vinden. Om een deel van die kennis met u te delen laten wij iedere nieuwsbrief in de rubriek 'Technische kennis' onze technisch expert Jacques aan het woord. Hij behandelt de verschillende (vak)termen die vaak voorbijkomen in de accuwereld, maar waarvan niet iedereen zonder meer de betekenis kent. Intercel is immers niet alleen uw kennis in accu's, maar ook uw kennis over accu's!Wie is...Een van de zaken die Intercel zo uniek maakt is de betrokkenheid van ons personeel bij de klant. Het voornaamste doel is de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Om u kennis te laten maken met de mensen die betrokken zijn bij Intercel is er de rubriek 'Wie is...'.


ProductkennisIntercel biedt een breed assortiment aan producten om tot een kwalitatief hoogwaardig energiesysteem op maat te kunnen komen. Met enige regelmaat wordt ons assortiment uitgebreid met nieuwe producten. In de rubriek 'Productkennis' laten we u kennis maken met deze producten, of producten uit ons reeds bestaande assortiment die een aantal unieke eigenschappen hebben. Door deze unieke eigenschappen aan u voor te leggen laten we zien hoe divers de verschillende energieoplossingen wel niet kunnen zijn.