Bekijk onze bedrijfsfilm

Intercel 30 jaar ervaring

 • experience

  1988

  Op vakantie gaan was nog nooit zo leuk als die zomer. Dankzij Ruud Gullit en Marco van Basten worden we in elk land als helden onthaald. 

 • experience

  1988

  In een Bloemendaalse huiskamer wordt Intercel opgericht als importeur van het Japanse accumerk Yuasa.

 • experience

  1990

  Het einde van de apartheid. Na 27 jaar gevangenschap komt Nelson Mandela vrij.

 • experience

  1990

  Intercel verhuist naar haar eerste officiële locatie in de Haarlemse Waarderpolder en heeft vier medewerkers.

 • experience

  1997

  It giet oan! Heel Nederland zit aan de buis gekluisterd als spruitjeskweker Henk Angenent de vijftiende Elfstedentocht wint.

 • experience

  1997

  Ondertussen heeft Intercel twaalf medewerkers en verhuist naar pand twee. Dankzij de internethype neemt de automatisering een enorme vlucht en schieten datacenters als paddestoelen uit de grond.

 • experience

  2000

  Kan er nog gepind worden? Blijft de hartbewaking het doen? Dankzij de ‘millenniumbug’ staan energiebeschikbaarheid en noodstroom voor altijd op de kaart.

 • experience

  2000

  Om de 'milenniumbug' te lijf te gaan levert Intercel aan de lopende band noodstroomsystemen.

 • experience

  2007

  De huizenmarkt in de VS stagneert en dat luidt het begin in van de financiële crisis.

 • experience

  2007

  Intercel verhuist naar haar derde pand en introduceert het merk Cellpower. Intercel heeft inmiddels twintig medewerkers in dienst.

 • experience

  2016

  De recessie is voorbij en consolidatie is de focus. Steeds verdergaande groei is niet langer het doel, maar behoud op een verantwoorde manier.

 • experience

  2016

  Intercel telt veertig medewerkers. Duurzame energie zo efficiënt mogelijk opslaan, dat is de vraag van de toekomst.

Over ons

Intercel heeft in de 30 jaar van haar bestaan een belangrijke positie ingenomen op de markt van accu’s, batterijen, laders en DC-voedingen. Vanuit Haarlem werken zo’n veertig experts elke dag met veel plezier aan het up-to-date houden van kennis, voorraad en klantcontacten. Met maar één doel: Een tevreden klant.

Onze missie

download brochure

Wat Intercel graag wil bereiken is dat we de klant iedere keer weer verrassen door net even dat beetje extra te leveren. 'Betrokken' is niet voor niets één van onze USP's. Door de klant te begrijpen, kunnen wij de meeste waarde toevoegen!

ISO/VCA - Veiligheid

Vanzelfsprekend gaat ook bij Intercel veiligheid voor alles. Alle uitvoerende medewerkers zijn VCA-gecertificeerd, wat inhoudt dat ze getraind zijn in veilig, gezond en milieuvriendelijk werken. Intercel heeft het ISO9001-certificaat, waarmee het bedrijf voldoet aan de internationale normen voor kwaliteitsmanagement. Lees verder

Intercel en milieu

Intercel streeft een bedrijfsoperatie na met een zo laag mogelijke belasting voor het milieu en een zo duurzaam mogelijke productcyclus. Intercel werkt alleen met producenten die in het bezit zijn van het ISO 14001-certificaat voor milieuzorg. Daarnaast ziet Intercel erop toe dat defecte accu’s op professionele wijze worden gerecyled. Lees verder

Duurzaam

Overal ter wereld zijn de gevolgen van milieuveranderingen zichtbaar: klimaatverandering, temperatuurstijgingen, watertekorten, om maar een paar voorbeelden te geven. Intercel is zich hier terdege van bewust en volgt de ontwikkelingen van schone en duurzame energie op de voet. Tegelijk groeien én onze milieuvoetafdruk verkleinen is een uitdaging waar Intercel zich graag voor inzet. Lees meer

Werken bij Intercel

Werken bij Intercel is werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Hou je van werken in een informele omgeving met korte lijnen en een hands-on mentaliteit, kijk dan of er een vacature vrij is die bij jou past. Intercel is altijd op zoek naar commercieel talent. Open sollicitaties zijn dan ook welkom. Bekijk hier onze vacatures.

accumulators

Onze USP's

 • Assortiment

  Op voorraad hebben en voorraad weten te vinden, desnoods op korte termijn in andere landen. Dat is de kracht van Intercel. Met een breed en diep assortiment, kunnen wij op ons gebied dus alles leveren.

  lees meer
 • Betrokken

  Bij Intercel is behulpzaamheid een tweede natuur. De sfeer is informeel, het werk professioneel en het contact persoonlijk. Iedere medewerker heeft dezelfde drive: de klant zo goed mogelijk van dienst willen zijn. We gaan net zo lang door tot we de juiste oplossing hebben.

  lees meer
 • Inventief

  Kan niet bestaat niet bij Intercel. Samen zoeken wij naar een oplossing. Meerdere medewerkers komen bij elkaar, we vormen een denktank en brainstormen zo naar iets wat eerst nog niet leek te bestaan. Intercel is merkonafhankelijk en daarmee dus niet gebonden.

  lees meer
 • Expert

  Met meer dan 30 jaar ervaring durft Intercel zichzelf expert te noemen. Wat we ook durven is expert te zijn. Want een goed product leveren is één ding, de beste oplossing is vaak iets anders. Onze medewerkers vragen net zo lang door tot ze exact weten hoe ze u optimaal kunnen helpen. Intercel, uw beste kennis in accu’s.

  lees meer

Nieuws uit de branche en over Intercel

Bekijk nieuws overzicht

Accu voor in de bouw

26-02-2020

vijf jaar na Dieselgate blijken de lessen nog steeds niet geleerd. Hoe kan dit? Bron: VolkskrantLees meer...

Intercel Steunt

10-12-2019

Vrijdag de 13e lopen wij met een groot aantal collega's mee met de Sanra Run te Haarlem Lees meer...

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Intercel verhuist naar haar derde pand en introduceert het merk Cellpower. Intercel heeft inmiddels twintig medewerkers in dienst.