Yuasa

Yuasa

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten.
Wij denken graag met u mee over
een passende oplossing.
contact man

Yuasa accu

Intercel is in 1988 begonnen met het importeren van Yuasa accu’s voor industriële toepassingen. Yuasa is een van 's werelds grootste fabrikanten en leveranciers van VRLA accu’s, met productievestigingen wereldwijd en een uitgebreid marketing- en distributienetwerk over de hele wereld. Sinds het begin van de 20e eeuw staat Yuasa open voor nieuwe ontwikkelingen van loodaccu’s. Toegepast onderzoek en het investeren in moderne fabrieken hebben geleid tot zeer betrouwbare accuproducten.

Yuasa accu opladen

Wilt u meer weten over het opladen van een Yuasa accu? Bij ons bent u aan het juiste adres hoe u het best een Yuasa accu kan opladen. Intercel levert voor iedere Yuasa accu een geschikte acculader. Voor iedere 6V of 12V Yuasa accu is een geschikte acculader leverbaar, zelfs voor 24V, 36V, 48V of grotere accu systemen.

De eerste AGM accu

Naast een onderhoudsvrije en gesloten loodaccu voor “powersports” voertuigen, ontwikkelde Yuasa begin jaren '80 de AGM accu. De AGM accu was beduidend goedkoper en milieuvriendelijker dan de toenmalige bestaande accu’s.

Yuasa reclameposter uit 1988

accu construction