pbq

pbq

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten.
Wij denken graag met u mee over
een passende oplossing.
contact man

pbq accu producten

pbq is een merk met een zeer sterke focus op kwaliteit. Alle pbq loodaccu producten worden gefabriceerd in ISO gecertificeerde omgevingen en met gebruik van een zeer strenge MIL-STD 105B inkomende goederen inspectie. Door de juiste regelgeving en strikte kwaliteitscontrole worden pbq producten als betrouwbaar product in de markt gezet. OEM en eindgebruikers ondervinden minder problemen en een grotere kostenreductie door de installatie van pbq accu's.

pbq VRLA accu's en lithium accu's

Wij bieden een breed assortiment van accu producten aan onze klanten en prospects. In het VRLA accu assortiment omvat dit speciale VdS gecertificeerde accu's, Cyclische accu's, High Rate accu's, Single Cell accu's en Front Access accu's. Voor diverse klanten heeft pbq speciale modellen als maatwerk oplossing geleverd. Naast het brede scala aan VRLA accu's, levert pbq ook lithium accu's. Kleine primaire lithium batterijen worden aangeboden in diverse chemie: Li-SOCl2, Li-MnO2 en Li-SO2. Onze R&D afdeling heeft sinds kort ook een nieuwe lijn pbq Lithium IJzer Fosfaat accu's aan het productprogramma toegevoegd: De pbq LiFePO4 accu serie.

pbq Service

Bij pbq waarderen we onze distributeurs en zorgen we ervoor dat ze regelmatig training en updates krijgen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze klanten goede voorlichting van onze OEM partners en eindgebruikers krijgen.