Intercel leverancier van HAZE VRLA accu's

Haze accu

Intercel was een van de eerste leveranciers van Haze accu's in Nederland. Haze is een van 's werelds grootste fabrikanten en leveranciers van VRLA accu’s, met productievestigingen wereldwijd. De fabrikant levert AGM en gel accu's voor uiteenlopende toepassingen.Haze EV accu's voor cyclische toepassingen

Speciaal voor cyclische toepassingen, zoals schrobmachines, heeft Haze de EV-accu-serie (Electric Vehicle accu-serie) ontwikkeld. Deze serie bestaat uit accu's geschikt voor deep cycle, ofwel cyclisch gebruik. Met een cyclus wordt een maal opladen en ontladen bedoeld.

Haze HZB 225-6 EV accu voor reinigingsmachines

De Haze HZB 225 - 6 EV cyclische AGM accu is speciaal ontworpen voor reinigingsmachines zoals schrobmachines, veegmachines, schrob/veegmachines en industriële stofzuigers.

HZB accu's voor voor industriële (UPS) toepassingen

De HZB accu serie met een lange levensduur wordt ook veel toegepast als back-up accu in noodstroomsystemen (UPS / NO BREAK). Intercel kan deze longlife accu's, maar ook andere interessante alternatieven leveren.

Haze Front Access accu

Voor toepassingen waarin weinig plaats is voor de accu's, zoals telefooncentrales, levert Intercel de accu's uit de Haze FA accu-serie (Front Access accu-serie). Daarnaast leveren wij ook interessante alternatieve typen en merken.