Exide accu´s van Intercel

Exide accu

Exide is een wereldwijd bekend merk wat betreft VRLA accu's (AGM accu en Gel accu) voor diverse toepassingen. Voor iedere denkbare toepassing waar een accu benodigd is, heeft Exide een energie oplossing.Exide Marathon accu serie

De Exide Marathon serie is een accu serie voor multifunctioneel gebruik. Deze serie wordt het meest in brandmeldsystemen en UPS systemen toegepast. De Exide Marathon accu’s zijn speciaal ontworpen voor noodstroomvoorzieningen. Deze AGM accu’s van Exide hebben een lange levensduur en zijn daarom uitermate geschikt voor standby toepassingen.

Exide Powerfit accu serie

Speciaal voor in telecomkasten en smalle stellingen heeft Exide de Powerfit front-access / FA-accu's in het programma. Dit model is smal en heeft aansluitingen op de kop z’n kant. De Exide Powerfit accu’s is een front acces serie speciaal ontwikkeld voor UPS, Telecom en industriële noodverlichting systemen. Powerfit accu’s hebben een lange levensduur en zijn daarom uitermate geschikt voor noodstroom systemen.

Exide Sonnenschein accu serie

De accu’s uit de Exide Sonnenschein serie zijn speciaal ontworpen voor vele malen intensief ontladen en weer opladen, waardoor ze optimaal geschikt zijn voor cyclische toepassingen. de Sonnenschein accu’s van Exide worden ook vaak toegepast in de revalidatiebranche, bijvoorbeeld 'Exide accu voor scootmobiel'. Sonnenschein accu’s worden vaak toegepast in elektrische rolstoelen of scootmobielen.

Exide Sprinter accu serie

Sprinter accu’s van Exide staan bekend om hoge prestaties, zonder concessies aan de kwaliteit en betrouwbaarheid. De Exide sprinter accu’s staan wereldwijd bekend als een geaccepteerde en betrouwbare accu. De Sprinter accu’s komen vaak voor in toepassingen als UPS systemen en noodstroomvoorzieningen. Dat is omdat Exide Sprinter accu’s een lange levensduur hebben en een hoge stroom in een korte tijd geven.