Duracell batterijen uit voorraad leverbaar!

Duracell batterijen

Duracell batterijen bieden al jarenlang betrouwbare energie waar en wanneer u die het meest nodig hebt. Duracell's assortiment aan batterijen biedt u de ideale energie voor al uw behoeften. Duracell Plus gaat nog langer mee door meer actieve deeltjes. Deze batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor alle apparaten die u dagelijks gebruikt. U wilt dat deze apparaten het gewoon goed doen wanneer u deze nodig heeft. Duracell Ultra batterijen gaan langer mee en zijn nog krachtiger door meer actieve deeltjes in combinatie met verbeterde technologie (super conductieve grafiet). Deze batterij is speciaal ontwikkeld voor speciale (en wat duurdere) toepassingen.

Duracell niet-oplaadbare batterij

Duracell kent de volgende series niet-oplaadbare batterijen

Duracell Ultra  |  Duracell Plus  |  Duracell PROCELL

Duracell Procell alkaline batterijen

Speciaal voor de industriële markt heeft Duracell PROCELL alkaline batterijen ontwikkeld. Met de Duracell Procell batterijen kunt u rekenen op een betrouwbare en langdurige energietoevoer voor al uw professionele batterijvoedende apparatuur. Bij de ontwikkeling van PROCELL is gebruik gemaakt van de nieuwste batterijtechnologieën en de meest geavanceerde productieprocessen. Daarom ontvangt u met Duracell Procell het beste resultaat, mede door de strikte kwaliteitscontroles die Duracell hanteert. De Procell batterijen voldoen ruimschoots aan de huidige hoge eisen van geavanceerde elektronische apparatuur.

Duracell oplaadbare batterij

Intercel biedt de Active Charge aan: deze NiMH batterijen zijn al opgeladen op het moment van aankoop! Ook blijven deze oplaadbare batterijen langer geladen op het moment dat ze niet gebruikt worden.