Merken

Merken

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten.
Wij denken graag met u mee over
een passende oplossing.
contact man

Intercel merkonafhankelijk

Ergens de beste in willen zijn brengt een verantwoordelijkheid met zich mee. Al bijna dertig jaar is Intercel importeur van gesloten onderhoudsvrije loodaccu's. Om de klant steeds opnieuw de beste oplossing te bieden, denkt Intercel altijd mee over de beste accu, het beste accusysteem of het beste complete energiesysteem. De experts van Intercel zijn zich iedere dag opnieuw bewust van die verantwoordelijkheid. Intercel is merkonafhankelijk en kan daarom accu's leveren van diverse fabrikanten.

Accuhandel

Intercel staat garant voor kwaliteit. Als specialist op het gebied van advisering over en levering van AGM, GEL, NiCd en lithium accu's neemt Intercel een centrale plaats in in de wereld van batterijen. Daarnaast leveren wij accupacks, acculaders, accutesters, voedingen, omvormers en alle denkbare accu-accessoires. Ook voor al dan niet oplaadbare batterijen en batterijladers biedt Intercel de slimste producten.

Separator van de Gel accu

Het doel van de separator is een constante afstand tussen de positieve en negatieve platen handhaven waardoor de mogelijkheid tot kortsluiting wordt uitgesloten, terwijl actieve materialen volledig kunnen reageren met het elektrolyt in gel-vorm. De separator heeft een open constructie, die weinig weerstand biedt aan het elektrolyt gedurende het vullen. Een dunne laag (meestal O.4mm) van niet-geweven glasmat is een integraal onderdeel van de separator en is geplaatst tegen de positieve plaat voor een beter contact met het oppervlak.

Gel accu constructie

Gel accu constructie zonder deksel en behuizing om alle interne onderdelen te laten zien.

accu construction