Intercel Steunt

 • Intercel Steunt

  De Santa Run is een hardloopevenement in Haarlem, waarin iedereen verkleed als kerstman op een gezellige manier een hardloop parcours aflegt.

  Wij met Intercel zijn al jaar en dag actief deelnemer aan dit evenement. De opbrengst van het gehele evenement gaat naar lokale goede doelen in Haarlem

  De goede doelen die dit jaar ondersteunt worden zijn:

  De kinderuniversiteit haarlem is een weekendschool voor nieuwsgierige leergierige kinderen van 10 tot 14 jaar die een steun in de rug nodig hebben. Speciaal voor kinderen uit achterstandsituaties die recht hebben op gelijke kansen voor hun toekomst.

  Weekend Academie Haarlem, is een stichting die aandacht geeft aan kinderen (en hun ouders) die de overstap maken van de basisschool naar de middelbare school. De kinderen zijn allemaal twee jaar of minder in Nederland en hebben taaltechnisch een achterstand.

  Stichting Hidup Baru, gevestigd op het eiland van West-Timor in Indonesië. Houdt zich bezig met kinderen met lichamelijke gebreken en/of afwijkingen een nieuw leven te geven.

  Stem in de Stad

  Verder ondersteunen wij met Intercel ook een eigen stichting. De stichting Stem In De Stad Haarlem, dit is een ontmoetingsplek voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Ben je dakloos, heb je geen papieren, een vluchteling of heb je gewoon een eigen probleem. Bij Stem In De Stad kan je terecht. Zij hebben met name behoefte aan slaapzakken en handschoenen en warme sokken.

  Wilt u ook iets betekenen voor deze stichting, dit kan via ons. Neem contact op met marketing@intercel.nl en wij helpen u graag verder.