Intercel toont nieuwe Cellpower CPR op Railtech 2017

  • Intercel toont nieuwe Cellpower CPR op Railtech 2017

    Op Railtech Europe 2017 op 28, 29 en 30 maart in Utrecht, een van de grootste spoorwegbeurzen van Europa, presenteert Intercel de nieuwe Cellpower CPR (Cellpower Railway) AGM accuserie aan het grote publiek. Deze accuserie heeft de unieke eigenschap zeer goed tegen trillingen en schokken bestand te zijn, waardoor CPR accu’s bij uitstek geschikt zijn voor gebruik langs bijvoorbeeld drukke (snel)wegen en spoorlijnen, maar bijvoorbeeld ook op bouwplaatsen of bij grote evenementen. Niet alleen zijn deze accu’s zeer goed bestand tegen trillingen en schokken, maar ze hebben ook nog eens een zeer lange levensduur. Waar de meeste AGM accu’s een levensduur hebben tot 10 jaar, gaan CPR accu’s tot wel 15 jaar mee. Daarmee is een CPR accu een ongekend betrouwbare bron van energie voor langere tijd. Daarnaast hebben de accu’s een zeer lage zelfontlading, waardoor deze tot wel 12 maanden op voorraad gehouden kunnen worden, zonder tussentijds te hoeven worden bijgeladen.

    De zeer degelijke eigenschappen van de CPR accuserie hebben ertoe geleid dat deze een officieel ProRail productcertificaat mogen dragen (certificaat nr. 0941/2016/CoC/RC104122-02). Nadat de accu’s waren onderworpen aan verschillende keuringen en getest op de voor ProRail belangrijke eigenschappen, was duidelijk dat kwaliteit ruimschoots voldeed aan de gestelde eisen. De certificering van ProRail is ook voor andere gebruikers een bewijs van de hoogwaardige kwaliteit en eigenschappen van de Cellpower CPR serie.

    U bent van harte uitgenodigd om de nieuwe Cellpower CPR serie te komen bekijken op onze beursstand (standnummer 3.002) op 28, 29 of 30 maart in de Jaarbeurs Utrecht. Onze specialisten vertellen u daar graag wat de voordelen van een CPR accu voor uw toepassing kunnen betekenen. Naast de nieuwe CPR serie toont Intercel ook andere accu’s en accessoires, zodat er voor vrijwel iedere toepassing op het gebied van verkeer, mobiliteit en infrastructuur een passende energieoplossing aanwezig is.