Acculader voor Yuasa accu

Yuasa accu opladen

Hoe kunt u het best een Yuasa accu opladen? Yuasa accu levert diverse series loodaccu’s geschikt voor standby en cyclisch gebruik. Alle Yuasa accu’s kunnen worden opgeladen met een lood acculader, ook wel een druppellader of onderhoudslader genoemd. Intercel levert acculaders voor het opladen van 6V Yuasa accu’s en 12V Yuasa accu’s. Uiteraard is het ook mogelijk om 24V, 36V of 48V laders bij intercel te kiezen voor gebruik bij serie geschakelde Yuasa accu systemen.Druppellader voor Yuasa accu

Een druppellader is een acculader die vaak gebruikt wordt om Yuasa accu’s te laden d.m.v. een onderhoudslading. Wij adviseren om een Yuasa accu met minimaal 10% en maximaal 25% van de accucapaciteit (Ah) op te laden. Intercel levert acculaders en druppelladers die eenvoudig aan te sluiten zijn op standby (Yuasa NP serieYuasa NPH serie) en cyclische accu’s (Yuasa NPC serie). Deze acculaders zijn voorzien van diverse beveiligingen die zorgen voor een probleemloos gebruik en voor een volle Yuasa accu. Een acculader met druppellaadfunctie is nodig om een Yuasa accu in topconditie te houden.

NP 7-12 Yuasa accu opladen

De NP 7-12 accu is de meest verkochte accu van Yuasa. 12V 7Ah accu’s worden in vele toepassingen gebruikt, zoals beveiligingsinstallaties, UPS systemen, meet- en regeltechniek, noodverlichting, medische applicaties en speelgoed. Een 12V 7Ah accu raden wij aan met een 12V 1A acculader op te laden. Voor 24V accu systemen levert Intercel een 24V 1.5A acculader.