Intercel levert NiCd accu's voor uw zonnepaneel

NiCd accu voor zonnepaneel

Kou of hitte, droogte of vochtigheid: Ook onder de meest extreme omstandigheden is een betrouwbare accu belangrijk. Bijvoorbeeld voor gebruik in Solar toepassingen. NiCd accu’s van Saft en Alcad leveren dergelijke betrouwbaarheid. NiCd accu’s zijn in de meest extreme omstandigheden het meest betrouwbaar van alle soorten accu’s. De NiCd accu’s van Saft en Alcad zijn daarbij van de allerhoogste kwaliteit. Daardoor zijn NiCd accu’s van Saft en Alcad uitstekend geschikt voor gebruik in (autonome) zonne-energie toepassingen. Met een NiCd accu van Saft of Alcad kunt u met een gerust hart vertrouwen op de werking van uw zonne-energie systeem.Saft en Alcad geven zekerheid

NiCd accu’s van Saft en Alcad leveren meer dan slechts stroom: Ze leveren de zekerheid dat in de meest extreme omstandigheden uw systemen gewoon van stroom voorzien blijven. Een investering in een NiCd accu van Saft of Alcad is daarmee niet enkel een investering in slechts een stroombron: Het is een investering in betrouwbare kwaliteit. Een eigenschap die in veel situaties van cruciaal belang kan zijn.

Accu specialist Intercel adviseert

Het juiste type accu voor uw toepassing hangt af van een aantal factoren. Wordt de accu veel cyclisch gebruikt, staat deze juist lang stand-by, moet de accu licht zijn in gewicht of moet deze langdurig tegen hoge temperaturen kunnen? Ongeacht de toepassing is er één aspect dat er altijd toe doet: de kwaliteit. U wilt voor langere tijd er zeker van zijn dat u op de stroomvoorziening van uw accu kunt vertrouwen. Intercel levert voor iedere toepassing kwalitatief hoogwaardige accu's. Bent u niet zeker van welke accu u nodig heeft? Laat u dan adviseren door een van onze specialisten. Samen met u komen zij tot de juiste accu voor in uw toepassing.

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: