Intercel geeft antwoord op uw vraag

Wat zijn de voordelen van een NiCd accu?

Kou of hitte, droogte of vochtigheid: Ook onder de meest extreme omstandigheden is een betrouwbare accu belangrijk. Bijvoorbeeld voor gebruik in Solar toepassingen. Dankzij de unieke samenstelling van NiCd accu's zijn ze zelfs onder de meest extreme omstandigheden een zeer betrouwbare bron van energie. Daarnaast zijn NiCd accu's zeer goed in staat om hoge piekstromen te leveren. Dus of u nu bijvoorbeeld een accu nodig heeft voor energieopslag van een afgelegen autonoom energiesysteem, of een startaccu voor een (diesel)aggregaat: Met een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige NiCd accu bent u altijd verzekerd van een betrouwbare energiebron.NiCd accu's en batterijen voor uiteenlopende toepassingen

Een NiCd accu of batterij heeft ongeacht de grootte altijd dezelfde eigenschap: betrouwbaarheid onder de meest extreme omstandigheden. Daardoor is een NiCd product uitstekend geschikt voor de meest uiteenlopende veeleisende toepassingen. Daarbij kunt u denken aan een duurzaam energiesysteem in de woestijn of juist in winterse omstandigheden. Dat geldt ook op een kleinere schaal. Noodverlichting is bijvoorbeeld een toepassing waar het gebruik van kleine NiCd cellen zeer is aan te raden. NiCd batterijen en accu's hebben een lange levensduur en autonomietijd. Daardoor kunt u bij toepassing in noodverlichting erop vertrouwen dat het ook wanneer de nood het hoogst is gewoon blijft werken.

Accu specialist Intercel adviseert

Het juiste type accu voor uw toepassing hangt af van een aantal factoren. Wordt de accu veel cyclisch gebruikt, staat deze juist lang stand-by, moet de accu licht zijn in gewicht of moet deze langdurig tegen hoge temperaturen kunnen? Ongeacht de toepassing is er één aspect dat er altijd toe doet: de kwaliteit. U wilt voor langere tijd er zeker van zijn dat u op de stroomvoorziening van uw accu kunt vertrouwen. Intercel levert voor iedere toepassing kwalitatief hoogwaardige accu's. Bent u niet zeker van welke accu u nodig heeft? Laat u dan adviseren door een van onze specialisten. Samen met u komen zij tot de juiste accu voor in uw toepassing.

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: