Intercel geeft antwoord op uw vraag

Noodstroominstallatie

Een noodstroominstallatie (ook wel UPS genoemd) neemt de stroomvoorziening over wanneer het hoofdnet onverhoopt wegvalt. Het is daarbij van belang dat deze overname naadloos verloopt. Zo kan uw bedrijf probleemloos door blijven draaien. De juiste noodstroominstallatie is vrijwel altijd een kwestie van maatwerk. Het meest geschikte systeem is namelijk afhankelijk van de toepassing waarvoor deze bedoeld is. Zo is een noodstroominstallatie voor een datacenter bijvoorbeeld uit andere onderdelen samengesteld dan een noodstroomvoorziening voor een ziekenhuis. De omgeving waarin de installatie terechtkomt, gevraagde piekstroom van het systeem en de gewenste levensduur zijn bijvoorbeeld allemaal van invloed op de samenstelling van de voor uw toepassing meest geschikte noodstroominstallatie.Kwalitatief hoogwaardige noodstroominstallatie

Er is echter altijd één aspect dat voor iedere noodstroominstallatie hetzelfde is: de kwaliteit. Om uzelf te verzekeren van een betrouwbare energievoorziening is het van het grootste belang dat alle onderdelen van uw noodstroomsysteem van de allerhoogste kwaliteit zijn. Uw systeem is immers zo sterk als de zwakste schakel in het geheel.

Noodstroominstallatie op maat

De specialisten van Intercel hebben veel ervaring met het ontwerpen, leveren, monteren en onderhouden van noodstroominstallaties op maat. Zij kunnen u voorzien van advies bij het ontwerp van het voor uw toepassing meest geschikte noodstroomsysteem. Daarbij maken zij gebruik van onderdelen van de allerhoogste kwaliteit, van accu tot klapscheider en van voeding tot stellage. Ook het onderhoud van uw noodstroominstallatie kan Intercel op zich nemen. Ons personeel is zeer ervaren en gekwalificeerd voor de uitvoer van ieder denkbaar montagewerk en onderhoud aan uw noodstroomsysteem. Zo kunt u zich met een gerust hart met uw corebusiness bezig blijven houden.

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: