Intercel geeft antwoord op uw vraag

Noodstroom ziekenhuis

Als er één plek is waar een betrouwbare energievoorziening echt van levensbelang kan zijn, dan is het wel een ziekenhuis. Een goede noodstroomvoorziening die naadloos de energievoorziening overneemt wanneer het hoofdnet het af laat weten, is dan ook van cruciaal belang. Of het nu gaat om een noodvoorziening voor de operatiekamer, back-up stroom voor de life support apparatuur op de intensive care, of een betrouwbare energievoorziening voor het hele gebouw: een kwalitatief hoogwaardig noodstroomsysteem is van het allergrootste belang. De beste UPS (Uninterruptible Power Supply) is er een waarvan u het niet doorheeft dat deze de stroomvoorziening heeft overgenomen.Kwalitatief hoogwaardig noodstroomsysteem

De noodstroom van een ziekenhuis dient geleverd te worden door een systeem van de allerhoogste kwaliteit. Een systeem is echter zo sterk als de zwakste schakel in het geheel. Het is daarom van belang dat ieder onderdeel, of dit nu een accu, stellage, kabel of klapscheider is, van de allerhoogste kwaliteit is. De specialisten van Intercel hebben veel ervaring met het ontwerpen, leveren, monteren en onderhouden van UPS noodstroomsystemen op maat. Daarbij maken wij gebruik van onderdelen van de allerhoogste kwaliteit, zodat u altijd van een betrouwbare energievoorziening bent verzekerd, iets wat zeker in het geval van een ziekenhuis een prettige gedachte is.

Accu specialist Intercel adviseert

Het juiste type accu voor uw toepassing hangt af van een aantal factoren. Wordt de accu veel cyclisch gebruikt, staat deze juist lang stand-by, moet de accu licht zijn in gewicht of moet deze langdurig tegen hoge temperaturen kunnen? Ongeacht de toepassing is er één aspect dat er altijd toe doet: de kwaliteit. U wilt voor langere tijd er zeker van zijn dat u op de stroomvoorziening van uw accu kunt vertrouwen. Intercel levert voor iedere toepassing kwalitatief hoogwaardige accu's. Bent u niet zeker van welke accu u nodig heeft? Laat u dan adviseren door een van onze specialisten. Samen met u komen zij tot de juiste accu voor in uw toepassing.

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: