Intercel geeft antwoord op uw vraag

EN 54-4 gecertificeerde voedingen

Veel bedrijven kunnen voedingen aanbieden die conform de EN 54-4 norm zijn, maar een officiële EN 54-4 certificering is vaak een heel ander verhaal. Intercel is trots te kunnen zeggen dat wij officieel modulaire EN 54-4 gecertificeerde voedingen in ons assortiment hebben. Een unicum in Nederland! De EN 54 normering is een universeel keurmerk op Europees niveau. De EN 54-4 certificering heeft specifiek betrekking op systemen voor energietoevoer aan installaties. Naast de EN 54-4 certificering beschikken deze voedingen ook over een VdS keurmerk. Met deze certificeringen voldoen de voedingen aan de aller strengste kwaliteitseisen die worden gesteld aan apparatuur en onderdelen van ontruimings- en brandmeldsystemen. Publiek en personeel zijn maximaal beschermd door de toepassing van EN 54 gecertificeerde onderdelen. De certificeringen van onze EN 54-4 en VdS gecertificeerde voedingen kunt u vinden op onze downloads pagina.EN 54-4 voor ontruimingsinstallaties

In geval van nood telt iedere seconde. Het is daarom van het grootste belang dat iedere schakel in uw ontruimings- of brandmeldinstallatie van de allerhoogste kwaliteit is. Met een uit EN 54 gecertificeerde onderdelen samengesteld systeem kunt u erop vertrouwen dat het ook in de meest hachelijke en extreme omstandigheden gewoon werkt. Intercel kan u adviseren bij het samenstellen van een dergelijk systeem. Zo’n systeem is vaak een kwestie van maatwerk. Zo kunnen wij EN 54-4 gecertificeerde voedingen reeds in een kast gemonteerd aan u leveren, welke aan al uw eisen voldoet.

Accu specialist Intercel adviseert

Het juiste type voeding voor uw toepassing hangt af van een aantal factoren. Wordt uw systeem veel cyclisch gebruikt, staat deze juist lang stand-by, of moet deze langdurig tegen hoge temperaturen kunnen? Ongeacht de toepassing is er één aspect dat er altijd toe doet: de kwaliteit. U wilt voor langere tijd er zeker van zijn dat u op de stroomvoorziening van uw energiesysteem kunt vertrouwen. Intercel levert voor iedere toepassing kwalitatief hoogwaardige accu’s en accessoires. Bent u niet zeker van welke accu of accessoire u nodig heeft? Laat u dan adviseren door een van onze specialisten. Samen met u komen zij tot de juiste accu of accessoire voor in uw toepassing.

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: