Intercel geeft antwoord op uw vraag

De juiste 2 Volt accu voor in uw toepassing

2 Volt Single Cell AGM accu’s van Intercel zijn te gebruiken in de meest uiteenlopende toepassingen. Onze AGM accu’s zijn samengesteld uit de materialen van de allerhoogste kwaliteit en bij de assemblage wordt gebruikgemaakt van de modernste technieken. Zo kunt u lange tijd uitgaan van een betrouwbare stroomvoorziening. Daarnaast hebben ze een lage zelfontlading. Daardoor kunt u de accu’s een lange tijd opslaan, zonder dat deze indertijd vermogen verliest of moet worden bijgeladen. Daardoor zijn de 2V AGM accu’s uitstekend geschikt voor seizoensgebonden gebruik. Een hoge kwaliteit hoeft echter niet altijd de hoofdprijs te kosten. Bij Intercel zijn onze accu’s zeer concurrerend geprijsd en hebben daardoor een zeer gunstige prijs / kwaliteit verhouding.2 Volt accu’s voor de meest uiteenlopende toepassingen

Intercel levert 2 Volt accu’s voor de meest uiteenlopende toepassingen. Of u nu een 2 Volt accu nodig heeft voor stand-by gebruik (in bijvoorbeeld een noodstroom- of telecomtoepassing), of voor gebruik als tractie accu in bijvoorbeeld een boot: Intercel heeft voor u de juiste accu in het assortiment. Het voordeel van de 2 Volt accu als tractiebatterij is dat u deze zwaar op zijn donder kan geven. Deze accu heeft een sterk herstellend vermogen, waardoor u voor lange tijd verzekerd bent van een betrouwbare accu voor zwaar cyclisch gebruik. Daarmee zijn deze accu’s uitstekend geschikt voor gebruik als bijvoorbeeld tractiebatterij in grote batterijbanken. Ook voor stand-by gebruik is een 2 Volt AGM accu van Intercel een betrouwbare keuze. Dankzij de AGM technologie zijn de accu’s lekvrij, waardoor ze in vrijwel iedere positie gemonteerd kunnen worden en tussentijds amper onderhoud vereisen. Zo kunt u zich met een gerust hart met uw corebusiness bezig blijven houden. In combinatie met de vele accu accessoires die Intercel in haar assortiment heeft kunt u zo een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig energiesysteem opzetten.

Accu specialist Intercel adviseert

Het juiste type accu voor uw toepassing hangt af van een aantal factoren. Wordt de accu veel cyclisch gebruikt, staat deze juist lang stand-by, moet de accu licht zijn in gewicht of moet deze langdurig tegen hoge temperaturen kunnen? Ongeacht de toepassing is er één aspect dat er altijd toe doet: de kwaliteit. U wilt voor langere tijd er zeker van zijn dat u op de stroomvoorziening van uw accu kunt vertrouwen. Intercel levert voor iedere toepassing kwalitatief hoogwaardige accu's. Bent u niet zeker van welke accu u nodig heeft? Laat u dan adviseren door een van onze specialisten. Samen met u komen zij tot de juiste accu voor in uw toepassing.

Wilt u weten wat Intercel voor u kan betekenen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: