Nieuwe Intel-chip: accu van laptop gaat 32 uur lang mee

 • Intercel internationaal, export

  Intercel heeft zich gespecialiseerd in levering, distributie en opslag van accu’s door heel Europa. Om onze klanten op tijd te kunnen voorzien van de accu producten die zij nodig hebben heeft Intercel een uitgebreid Europees distributienetwerk opgebouwd. Een goede logistieke basis is echter maar de helft van het verhaal – betrouwbare levering vereist immers ook een betrouwbare aanvoer. Om dit te kunnen garanderen hebben wij een opslagmagazijn met een omvangrijke voorraad van Lithium en VRLA accu’s aangelegd.Bent u op zoek naar een accudistributeur die uw orders snel en efficiënt kan afhandelen? Wilt u erop kunnen vertrouwen dat uw leverancier altijd de juiste accu kan uitleveren? Ontdek wat de accu opslag en distributie van accu groothandel Intercel voor u kan betekenen.

 • Accuhandel, export

  Intercel levert hoogwaardige accu’s en accuoplossingen aan de gehele Europese markt. Wij onderscheiden ons hierin door onze snelle, betrouwbare service. Zonder een robuust internationaal distributienetwerk zouden wij deze belofte niet waar kunnen maken. Wij hebben de logistieke aspecten van onze accudistributie dan ook dusdanig geoptimaliseerd dat wij iedere gewenste hoeveelheid accu’s binnen korte tijd kunnen leveren, waar u ook in Europa gevestigd bent. Daarbij bent u uiteraard ook verzekerd van de juiste certificaten voor uw accu’s.

  Dankzij ons grote voorraadmagazijn en expertise op het gebied van accu producten, zijn wij in staat om snel met het juiste advies ook buitenlandse klanten te helpen. Wij exporteren o.a. AGM accu systemen naar Thailand, accuscheiders naar Australië en pallets alkaline batterijen naar Duitsland.

 • Installatie accu systemen voor noodstroom / UPS in het buitenland

  Naast de levering van accu’s installeren wij ook met regelmaat accu systemen voor noodstroom / UPS in het buitenland. Intercel heeft al jarenlang ervaring met het monteren of vervangen van accu’s in datacenters door heel Europa. Dit zijn accu systemen van 30 tot wel 4000 accu’s. Buiten datacentra zijn er ook nog tal van plaatsen waar back-up systemen staan. Zo installeren we ook accu systemen in ziekenhuizen, banken, telecommunicatiecentra e.d. met de juiste UPS accu.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Illum perspiciatis dolorem commodi aspernatur tempore quasi corporis dicta nam architecto est alias sint eligendi placeat quas eius quia, quos nostrum impedit.

 • Intercel is op zoek naar nieuw talent
 • Intercel gaat verhuizen
 • Lorem ipsum dolor sit amet
 • Aut, facilis eveniet temporibus rem