Laat u adviseren door onze specialisten

Intercel

 • Intercel
 • Bedrijfsinformatie
 • Intercel

  Bezoekadres:
  Waarderveldweg 3, 2031 BK Haarlem
  Openingstijden:
  ma t/m vr 8:30 uur - 17:00 uur
  Postadres:
  Postbus 990, 2003 RZ Haarlem
  Telefoon:
  +31 (0)23 - 514 99 00
  E-mail:
  sales@intercel.nl
  Route:
  Plan uw route
 • Intercel Energie B.V.

  BTW nummer:
  NL 8003.08.311.B01
  KvK nummer:
  34076136
  ING Bank:
  67.32.85.537
  BIC:
  INGBNL2A
  IBAN:
  NL28INGB0673285537

  Intercel Energy Solutions B.V.

  BTW nummer:
  NL 8161.62.761.B01
  KvK nummer:
  09102649
  ING Bank:
  65.20.17.827
  BIC:
  INGBNL2A
  IBAN:
  NL32INGB0652017827

Efficiënt contact?

Heeft het uw voorkeur om rechtstreeks te communiceren met onze gespecialiseerde medewerkers, stel dan uw vraag middels onderstaand formulier en wij reageren zo snel mogelijk.

De specialisten van Intercel

Wat Intercel graag wil bereiken is dat we de klant iedere keer weer verrassen door net even dat beetje extra te leveren. 'Betrokken' is niet voor niets één van onze USP's. Door de klant te begrijpen, kunnen wij de meeste waarde toevoegen!

 • Sascha De Vries

  “Sascha heeft bij Intercel diverse functies ingevuld. Momenteel is zij werkzaam op de sales afdeling waar zij een gevarieerd takenpakket heeft. Sascha kan zich goed inleven in de klant en probeert samen met de klant te zoeken naar een passende oplossing. Het persoonlijke contact met zowel de klanten als collega’s vind zij het leukste aan haar werk bij Intercel.’

  Sascha de Vries

  Sales
 • Roel Willemsen

  “’

  Roel Willemsen

  Sales Manager
 • Marcel Bax

  “Elke dag weer nieuwe uitdagingen en verwondering over de brede toepasbaarheid van onze producten. Dit maakt het dat Marcel iedere dag met een glimlach naar Haarlem rijdt. Met veel enthousiasme en plezier staat hij u te woord, of het nu gaat om een technische vraagstuk, of een mooie order!’

  Marcel Bax

  Sales
 • Edwin van Oosten

  “Heel leuk, want het is heel anders”, vat Edwin zijn werk bij Intercel samen. Sinds eind 2015 is hij bij Intercel verantwoordelijk voor de buitenlandse klanten in het Duitstalig gebied en het voormalig Oostblok. ‘Zakendoen met buitenlandse bedrijven is gemoedelijk – je tast wat meer af, hebt meer begrip voor elkaar.’

  Edwin van Oosten

  Sales Export
 • Erik van den Thillart

  Alle buitenlandse klanten die Intercel bellen, krijgen Erik aan de lijn. Al tien jaar werkt hij bij Intercel waar hij ook distributeurs ondersteunt. Het leuke aan zijn werkt vindt Erik dat hij zijn talenten kan gebruiken en elke dag de uitdaging voelt om het goed te doen.

  Erik van den Thillart

  Sales Export
 • Patrick Roos

  Patrick is altijd op weg naar de klant. De ene dag is dat een bedrijf in scootmobielen en rolstoelen, de andere dag een accugroothandel. En dat is precies wat Patrick zo leuk vindt aan zijn werk: de diversiteit. In de jaren die hij bij Intercel werkt, is hij min of meer meegegroeid met het bedrijf.

  Patrick Roos

  Account Manager
 • Dirk van Gogswaardt

  Dirk van Gogswaardt

  Sales Engineer
 • Bart-Jan van der Jagt

  In zijn rol van directeur bepaalt en formuleert Bart-Jan het beleid en voert de algemene leiding over het bedrijf. De keuze om voor Intercel te gaan werken was makkelijk: een dynamisch bedrijf met korte lijnen en een goede sfeer. Bart-Jan is getrouwd, heeft 2 kinderen en is naast het werk sociaal zeer actief bij zijn plaatselijke voetbalvereniging.

  Bart-Jan van der Jagt

  Directeur
 • Robin Been

  Sinds 2012 is Robin actief binnen Intercel, hij heeft sindsdien meerdere branches onder zijn hoede gehad. Met deze kennis en ervaring heeft hij zich kunnen ontplooien tot sales engineer. Wat Robin het meeste aanspreekt binnen zijn werk is de combinatie tussen commercie en techniek.

  Robin Been

  Sales Engineer
 • Robert Hindriks

  Robert werkt inmiddels 14 jaar bij Intercel, waarvan de laatste 5 jaar op de afdeling UPS, maar nog geen dag is hetzelfde geweest. Robert houdt dus van afwisseling. Hij draagt de verantwoording voor het commerciële proces en is derhalve ook het gezicht naar buiten.

  Robert Hindriks

  Sales Engineer

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten.
Wij denken graag met u mee
over een passende oplossing.
contact man

Laatste nieuws

Accu voor in de bouw

vijf jaar na Dieselgate blijken de lessen nog steeds niet geleerd. Hoe kan dit? Bron: Volkskrant

Lees meer...

Bekijk nieuws overzicht