Omvormers

Omvormers

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten.
Wij denken graag met u mee over
een passende oplossing.
contact man

Omvormers

van gelijkstroom naar gelijkstoom of juist naar wisselstroom

Op zoek naar de juiste omvormer? Intercel biedt een breed en diep assortiment aan omvormers. Standaard heeft Intercel twee soorten in het pakket: DC-DC- en DC-AC-omvormers. DC-DC omvormers vormen een gelijkstroom (DC) met een bepaalde spanning om naar een andere spanning, bijvoorbeeld 4 Ampère van 12VDC naar 24VDC. DC-AC omvormers maken van gelijkstroom (DC) wisselstroom (AC), bijvoorbeeld van 12VDC naar 230VAC. Daarnaast kunt u ook kiezen voor combi omvormer/laders. Deze kunnen zowel gelijkstroom (DC) omvormen naar wisselstroom (AC) als ook de accu’s laden. Intercel levert uitsluitend omvormers van gerenommeerde merken: Cellpower, tbs-electronics en Victron.

Omvormers in alle soorten en maten

Intercel biedt een zeer uitgebreid assortiment met DC-DC-omvormers van het merk Cellpower. Naast de standaard omvormers biedt Intercel tevens galvanisch gescheiden exemplaren. Deze SMG-serie bestaat standaard uit DC-DC-omvormers van 100, 200 en 360 Watt met een ingangs- of uitgangsspanning van 12VDC, 24VDC, 48VDC of 72VDC. Op aanvraag zijn ook andere vermogens en spanningen leverbaar.

De juiste omvormer voor u

Intercel biedt ook hulp bij het uitzoeken van het juiste apparaat. Ons Sales Team adviseert u hier graag bij. Ook helpt onze Sales Engineer u bij het selecteren van een omvormer of combi omvormer/lader voor een compleet energiesysteem. Vanzelfsprekend weet hij ook te vertellen welke andere componenten en accu’s u nodig heeft.

Omvormers nodig? Intercel levert AC-DC en DC-DC omvormers

Op zoek naar de juiste omvormer? Intercel biedt een breed en diep assortiment aan omvormers. Standaard hebben wij twee soorten in het pakket: DC-DC en DC-AC omvormers. DC-DC omvormers vormen een gelijkstroom (DC) met een bepaalde spanning om naar een andere spanning, bijvoorbeeld 4 Ampère van 12VDC naar 24VDC. DC-AC omvormers maken van gelijkstroom (DC) wisselstroom (AC), bijvoorbeeld van 12VDC naar 230VAC.

Omvormers van Intercel

Bij Intercel vindt u altijd de juiste DC-DC of DC-AC omvormer. Daarnaast kunt u ook kiezen voor combi omvormer/laders. Deze apparaten kunnen zowel gelijkstroom (DC) omvormen naar wisselstroom (AC) als ook de accu’s laden. Welke omvormer u ook kiest, Intercel staat garant voor de kwaliteit. Wij leveren uitsluitend omvormers van gerenommeerde merken: Cellpower, tbs-electronics en Victron.

De juiste omvormers voor u

Wij leveren niet alleen omvormers maar bieden ook hulp bij het uitzoeken van het juiste apparaat. Ons Sales Team staat graag klaar om u hierbij te adviseren. Ook kan onze Sales Engineer u helpen bij het uitzoeken van een omvormer of combi omvormer/lader voor een compleet energiesysteem. Vanzelfsprekend weet hij ook te vertellen welke andere componenten en accu’s u nodig heeft.

Omvormers in alle soorten en maten

Intercel biedt een zeer uitgebreid assortiment met DC-DC omvormers van het merk Cellpower. Naast de standaard DC-DC omvormers bieden wij tevens galvanisch gescheiden exemplaren. Deze SMG-serie bestaat standaard uit DC-DC omvormers van 100, 200 en 360 Watt met een ingangs- resp. uitgangsspanning van 12VDC, 24VDC, 48VDC of 72VDC. Op aanvraag zijn ook andere vermogens en spanningen leverbaar.