Adelsystem DC voedingen

Adelsystem DC voedingen

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten.
Wij denken graag met u mee over
een passende oplossing.
contact man

DC-voedingen in alle soorten en maten

Naast accu's levert Intercel ook DC-voedingen als energiebron. De voedingen zijn zodanig afgesteld dat ze zowel laadstroom kunnen leveren aan de accu als de gebruiker kunnen voeden. Vandaar ook wel de benaming DC lader/voeding. Deze zijn standaard voorzien van een DIN-railaansluiting. Daarnaast levert Intercel DC lader/voedingen in behuizing voor 19" racks, speciaal gebouwd voor ontruimingsinstallaties volgens de EN 54-4 norm. De derde mogelijkheid die Intercel biedt, is de DC buffervoeding. Deze gelijkstroomvoeding wordt geleverd in een systeemkast met ingebouwde onderhoudsvrije gesloten loodaccu's. Intercel is sinds 2014 officieel dealer van Adelsystem DC voedingen, een brede innovatieve lijn DC-voedingen.

Accuhandel

Intercel staat garant voor kwaliteit. Als specialist op het gebied van advisering over en levering van AGM, GEL, NiCd en lithium accu's neemt Intercel een centrale plaats in in de wereld van batterijen. Daarnaast leveren wij accupacks, acculaders, accutesters, voedingen, omvormers en alle denkbare accu-accessoires. Ook voor al dan niet oplaadbare batterijen en batterijladers biedt Intercel de slimste producten.

Betrouwbare DC voedingen

Adelsystem biedt een compleet gamma aan producten voor DC voedingen en energie back-up op het gebied van industriële automatisering. Naast deze industriële DC voedingen met uitgangsspanningen van 12, 24 en 48VDC met een stroom van 1A tot 40A, biedt Adelsystem extra en innovatieve technische oplossingen. Daarmee onderscheidt Adelsystem zich ten opzichte van wat andere concurrenten kunnen bieden, zoals: DC-UPS, DIN-rail montage en acculaders.

1) Power View App        
2) Power View System              
3) Power View Graphic                                 
4) Power View Bar Graph
5) Power Bus                  
6) Power Storage Devices        
7) Temperature Compensated Charging  
8) Load
9) Inverter                      
10) Power View Config 

Toepassingen voor Adelsystem DC voedingen

  • Beveiliging
  • Lift
  • Meetapparatuur
  • UPS & backup
  • Telecommunicatiesysteem
  • Alarmsysteem
  • Noodverlichting
  • Brandmeldsysteem