Accu accessoires

Accu accessoires

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten.
Wij denken graag met u mee over
een passende oplossing.
contact man

Accu accessoires

Accessoires zorgen voor een optimale prestatie

Naast alle soorten accu’s biedt Intercel ook alle accessoires voor een zo compleet mogelijk energiesysteem. Voor iedere accu is er bijvoorbeeld de juiste acculader leverbaar. Om accu’s te testen of monitoren zijn er verschillende opties. Ook levert Intercel omvormers, zoals DC-DC en DC-AC, en alle type DC-voedingen die worden gebruikt om gelijkstroom te voeden.

Accu-accessoires voor energiesystemen

Speciaal voor complete energiesystemen levert Intercel ook alle accessoires. Denk bijvoorbeeld aan accubewakers, accuscheidingsrelais of galvanische isolatoren voor een maritiem energiesysteem. Battery equalizers worden vaak toegepast in mobiele energiesystemen om de stroom van twee accu’s gelijk te trekken. Ook voor speciale isolatiebewakers om bijvoorbeeld veilig te kunnen werken in carrosseriebedrijfswagens, is Intercel het juiste adres.

Accuvermogen

Het is voor steeds meer accu’s mogelijk om er een capaciteitsmeter op aan te sluiten. Die geeft, net als bij mobiele telefoons, exact weer hoeveel vermogen de accu nog heeft.

Acculader, accutester, omvormer en accu accessoires

Naast het leveren van alle soorten accu’s, biedt Intercel ook alle gerelateerde accu accessoires om een compleet energiesysteem te kunnen bieden. Voor iedere accu is een acculader leverbaar. Wilt u uw accu testen of monitoren, dan bieden wij verschillende accutesters en accumonitoren. Op zoek naar een geschikte omvormer, Intercel heeft DC-DC omvormers en DC-AC omvormers in het programma. Wij leveren ook alle typen DC voedingen, toepasbaar om gelijkstroom te voeden.

Accu accessoires voor energiesystemen

Speciaal voor complete energiesystemen levert Intercel ook alle gerelateerde accu accessoires rondom de accu. Denk bijvoorbeeld aan accubewakers, accu scheidingsrelais of galvanische isolatoren aan boord van schip bij een maritiem energiesysteem. Battery equalizers worden vaak toegepast bij mobiele energiesystemen om de stroom van 2 accu’s gelijk te trekken. Ook voor speciale isolatiebewakers toepasbaar voor carrosseriebedrijfswagens om veilig te kunnen werken bent u bij Intercel aan het juiste adres.