Intercel biedt extra zekerheid!

Extra zekerheid bij aanschaf batterijsysteem

Intercel begrijpt als geen ander dat onze klanten en hun ondernemingen afhankelijk zijn van de kwaliteit van onze accu producten. Wij geloven dat u altijd op uw energieopslag moet kunnen vertrouwen, of u nu medische apparatuur onderhoudt, elektrische voertuigen produceert of gebruikmaakt van noodstroomvoorzieningen om uw belangrijke data en productiesystemen te beschermen. Om technische verrassingen te voorkomen biedt Intercel haar relaties een maatwerkonderhoudscontract aan. Deze contracten worden in nauwe samenwerking met de leverancier van bijvoorbeeld UPS-systemen opgesteld om de voor de klant meest optimale situatie met het hoogste rendement te realiseren. Daarbij is het natuurlijk ook mogelijk om de standaard garantieperiode te verlengen of een leasecontract aan te gaan.Kwalitatieve producten en diensten

Bij Intercel besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten en diensten. Onze binnenkomende voorraad wordt scherp gecontroleerd om ervoor te zorgen dat onze accu’s continu betrouwbaar en veilig zijn. Daarbij biedt Intercel unieke mogelijkheden om de garantie op uw accu’s uit te breiden, waardoor u eenvoudig de continuïteit van uw onderneming kunt waarborgen.

Gegarandeerde kwaliteit en continuïteit

Accu groothandel Intercel streeft ernaar om de betrouwbaarheid en kwaliteit van alle geleverde accu’s op het hoogste niveau te houden. Defecten of storingen kunnen immers ernstige gevolgen hebben voor uw dagelijkse werkzaamheden en uw serviceniveau. Onze accu’s worden daarom altijd onder strikte kwaliteitsvoorwaarden geproduceerd en onze voorraad wordt regelmatig beoordeeld door onze technici.

Deze focus op kwaliteit betekent dat u met accu’s van Intercel nooit over continuïteitsproblemen in zult hoeven zitten. Of u nu op zoek bent naar een onderhoudsvrije AGM accu voor zware industriële toepassingen of een Lithium accu die bestand is tegen hoge temperaturen, bij Intercel vindt u altijd een oplossing die aan uw verwachtingen voldoet.

Uitgebreide garantie

Intercel staat pal achter de kwaliteit van haar producten. Onze accu’s bieden superieure prestaties bij een uitzonderlijk lange operationele levensduur, een feit dat u terugziet in onze unieke garantievoorwaarden. Als u besluit om een accusysteem van Intercel te installeren ontvangt u standaard een garantie van 3 jaar. Deze garantietermijn kan in veel gevallen verder uitgebreid worden tot een periode van maar liefst 5 jaar.

Heeft u vragen over het kwaliteitsbeleid van Intercel, of wilt u meer weten over onze uitgebreide garanties? Ons team staat klaar om u te helpen. Neem contact op met Intercel en ontdek wat onze accu’s voor u kunnen betekenen.