Financiering en leasing

Financiering en leasing van accu's

Accu groothandel Intercel streeft ernaar om u de best mogelijke oplossingen te bieden. Dit ziet u niet alleen terug in onze kwaliteit en toegewijde service, maar ook in onze veelzijdige visie op zakendoen. Als internationale leverancier en distributeur van hoogwaardige accu producten begrijpen wij dat iedere klant specifieke behoeften en wensen heeft. Daarom kunt u bij ons kiezen uit diverse opties voor de financiële afwikkeling van uw order.Accu’s huren en leasen

Is uw bedrijf betrokken bij een project waarvoor u een tijdelijk accusysteem nodig heeft? Bij Intercel kunt u accu’s huren of leasen voor iedere toepassing en tijdsduur. Heeft u voor bepaalde tijd een accuoplossing nodig? Neem dan contact op met Intercel en neem uw eisen en wensen op het gebied van energieopslag door met onze technici. Wij werken graag met u samen om de beste oplossing voor uw situatie te vinden, of u nu op zoek bent naar een eenvoudig accusysteem of een complete installatie met bijbehorend servicecontract.

Afroeporders op maat

Moet u voor de continuïteit van uw onderneming regelmatig over nieuwe accu’s kunnen beschikken? Batch orders kunnen in dat geval veel tijd kosten. Als u op vaste tijdstippen accu’s geleverd wilt krijgen kunt u bij Intercel eenvoudig een afroeporder plaatsen. Hierbij hoeft u alleen voor een specifieke periode aan te geven hoeveel accu’s u per tijdsinterval nodig heeft. Intercel regelt vervolgens de rest. Iedere levering wordt apart gefactureerd, op basis van het totaalbedrag dat bij de aanvang van de afroeporder is overeengekomen. Zo voorkomt u onnodige kosten en houdt u uw voorraad moeiteloos op peil.

Vendor managed inventory

Zoekt u een manier om uw voorraadbeheer te vereenvoudigen? Intercel biedt een bijzonder praktische oplossing: vendor managed inventory. Uw lopende voorraad blijft hierbij eigendom van Intercel en wordt door ons beheerd. Hierdoor heeft u altijd de materialen die u nodig heeft, zonder dat u daarbij voor ongebruikte voorraad hoeft te betalen. Bovendien hoeft u uw voorraad nooit af te schrijven: Overtollige voorraad kan onder de voorwaarden van uw VMI-contract teruggestuurd worden naar Intercel.

Transparante financiële afspraken

Intercel geeft in financiële zaken de voorkeur aan transparantie. Een eerlijke, heldere benadering is in onze ogen de beste basis voor wederzijds vertrouwen. Dit betekent dat u bij ons nooit met vervelende verrassingen geconfronteerd zult worden. De verantwoordelijkheden die wij naar u toe hebben staan altijd duidelijk in uw contract, samen met alle voorwaarden en financiële afspraken die in uw geval van toepassing zijn.

Wilt u een order plaatsen bij Intercel, of heeft u vragen over onze opties voor financiering en leasing? Neem dan direct contact op met een van onze medewerkers.