Financiering en leasing

Financiering en leasing van accu's

Accu groothandel Intercel streeft ernaar om u de best mogelijke oplossingen te bieden. Dit ziet u niet alleen terug in onze kwaliteit en toegewijde service, maar ook in onze veelzijdige visie op zakendoen. Als internationale leverancier en distributeur van hoogwaardige accu producten begrijpen wij dat iedere klant specifieke behoeften en wensen heeft. Daarom kunt u bij ons kiezen uit diverse opties voor de financiële afwikkeling van uw order.


Accu’s huren en leasen

Is uw bedrijf betrokken bij een project waarvoor u een tijdelijk accusysteem nodig heeft? Bij Intercel kunt u accu’s huren of leasen voor iedere toepassing en tijdsduur. Heeft u voor bepaalde tijd een accuoplossing nodig? Neem dan contact op met Intercel en neem uw eisen en wensen op het gebied van energieopslag door met onze technici. Wij werken graag met u samen om de beste oplossing voor uw situatie te vinden, of u nu op zoek bent naar een eenvoudig accusysteem of een complete installatie met bijbehorend servicecontract.

Operational Lease

Profiteer van de leasemogelijkheden van Intercel.

Intercel biedt klantspecifieke lease oplossingen, zowel voor de batterij als voor de benodigde service. Wilt u meer informatie over leasen?

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: