Diensten van Intercel

Diensten

Of u nu op zoek bent naar scholing op het gebied van specifiek onderhoud, financiering (leasing) van bestaande en/of nieuwe installaties, de huur van accusystemen voor een lange of korte periode, advies over afvalstromen of het overnemen van uw goederenstroom door deze op de bedrijfsvoering aan te laten sluiten. Wij kunnen deze service in samenspraak verzorgen.

Hieronder vindt u veel voorkomende diensten. Heeft u vragen over wat wij nog meer voor u kunnen betekenen, neem dan contact op met de verkoopmedewerkers.

Financiering en leasing

Intercel biedt de mogelijkheid accusystemen in termijnen te betalen of een systeem te leasen. De adviseurs van Intercel bespreken hierover graag met u de mogelijkheden. Wanneer u systemen doorverkoopt aan eindgebruikers, kunnen wij de totale levering bij een leasemaatschappij onderbrengen. Lees verder

Extra zekerheid

Intercel begrijpt als geen ander dat u en uw onderneming afhankelijk zijn van de kwaliteit van onze accu producten. Wij geloven dat u altijd op uw energieopslag moet kunnen bouwen, of u nu medische apparatuur onderhoudt, elektrische voertuigen produceert of gebruik maakt van noodstroomvoorzieningen om uw belangrijke data en productiesystemen te beschermen. Om technische verrassingen te voorkomen, biedt Intercel haar relaties een maatwerkonderhoudscontract aan. Een dergelijk contract wordt in nauwe samenwerking met de leverancier van bijvoorbeeld UPS-systemen opgesteld om voor de klant de meest optimale situatie met het hoogste rendement te realiseren. Daarbij is het natuurlijk ook mogelijk om de standaard garantieperiode te verlengen of een leasecontract aan te gaan. Lees verder

Intercel en export

Intercel is in de loop van de jaren voor vele buitenlandse klanten een steun en toeverlaat geworden op het gebied van beschikbaarheid en regelgeving. Wij verzorgen de levering bij u of uw klanten tot aan de deur. Ook nemen wij het hele proces van bijvoorbeeld transport of afroeptijden uit handen.

SPEEL AF

More than batteries

De wereld verandert in een razend tempo en technologie is daarbij onze beste vriend. Alles is mobiel, wordt op afstand bestuurd of moet worden voorzien van een back-up. De vraag van de toekomst: Hoe slaan we duurzame energie zo efficiënt mogelijk op? Intercel levert, onderhoudt, test en ontwerpt accu's. 24/7 Energie beschikbaar stellen met een zo klein mogelijke belasting voor het milieu. Dat is waar Intercel een bijdrage aan wil leveren. Ons doel: Altijd het slimste product voor uw toepassing.

AGM accu's

AGM accu's

Milieuvriendelijk en onderhoudsvrij

AGM-accu’s zijn perfect voor vrijwel iedere toepassing. Milieuvriendelijk, onderhoudsvrij, relatief goedkoop en door de lange levensduur ideaal voor bijvoorbeeld noodstroomsystemen, telefooncentrales en alarmsystemen, maar ook voor grasmaaiers, rolstoelen en stofzuigers.

acculaders

Acculaders

Altijd 100% paraat

Zelfs bij minimaal gebruik moeten accu’s geregeld worden opgeladen. Intercel levert alle soorten laders, bijvoorbeeld een combilader met waterdichte behuizing of een druppellader die de accu druppelsgewijs oplaadt zodat deze altijd 100% vol is.

gell accu's

GEL accu's

Trillingen en schokken geen probleem

Doordat hij superstabiel is en een mechanisch powerhouse, kan de gelaccu zich prima verweren tegen trillingen of schokken. Net zo milieuvriendelijk als zijn broertje AGM, maar geschikt voor meer toepassingen, waaronder zonne- en windenergie, in voertuigen en op zee.

Accutesters

Accutesters

Optimaal presteren

Wat heb je aan een accu als hij niet optimaal presteert? Regelmatig testen is key. Intercel test op locatie met de DC Loadbank waarbij een noodsituatie wordt gesimuleerd, of levert gebruiksvriendelijke software om zelf te testen.

Lithium accu's

Lithium accu's

Moderne toepassingen

Van alle lithiumaccu’s is de LiFePO4-accu (lithium ijzer fosfaat) de basis in moderne toepassingen, zoals laptops en smartphones. Licht in gewicht, maar een zwaargewicht als het gaat om ontladingen en hoge stromen. Intercel levert de lithium-accupacks op maat.

Noodverlichtingpacks

Noodverlichtingpacks

Voor ieder armatuur

Voor noodverlichting levert Intercel verschillende accupacks; naast of op elkaar en uiteraard bestand tegen hoge omgevingstemperaturen. Met de juiste aansluiting kunnen Cellpower accupacks voor elk noodverlichtingarmatuur worden geleverd.

Advies nodig?

Laat u adviseren door onze specialisten. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Neem contact op met één van onze specialisten: